torstai 28. helmikuuta 2013

Lisä etu! Tämä tarjous on voimassa 4.3 asti joten ole nopea

Ihana Cocos Tender Care uutuus Uuden aloittajan etuna saat myös tämän lue aloittajan eduista alla miten saat uuden edut.
 Yllä olevien tuotteiden arvo yhteensä 203.80 €Keräsin tähän 15 tuotetta, jotka kuuluvat Oriflamen suosituimpiin sarjoihin sekä monet ovat myös minun ja perheeni henkilökohtaisia suosikkeja, kuten Swedish Span tuotteet jotka ovat Luxusta vartalolle, sarjan vartalokuorinta on Oriflamen suosituin kuorintavoide, samoin ihana maitoa ja hunajaa sisältävä Milk&Honey sarja jolla on todella suuri suosio, Time Reversing sarjan tehoseerumi on minulla jokapäiväisessä käytössä, Nature secret sarjan Minttu & Vadelma sarja on todella suuressa suosiossa laadun ja huumaavan ihanan tuoksun ansiosta sarja on meidän perheen suihku suosikki.Nyt myös sinulla on mahdollisuus saada nämä kaikki tuotteet joiden yhteinen arvo on 292.50 € + Demi Moore laukku tilaamalla tuotteita Oriflamelta, tilaaminen ei sido sinua mihinkään vaan tilaus toimii kuin missä tahansa muussa verkkokaupassa. Saat toki alkaa myös edustajaksi ja keräämään tilauksia esim. kaverit, sukulaiset, naapurit ym... joka tapauksessa tilasitpa vain itsellesi tai myös muille saat aina koko tilauksen summasta 25 % alennuksen esite hinnoista siis jo alennetuistakin. Edustajana pääset tienaamaan.

Alla olevista linkeistä pääset katsomaan tuotteiden tarkemmat tiedot. 

Uusi tilaaja saa normaali edut + meneillään olevat kampanja edut ja tietysti aina 25 % alennuksen.
Lisäksi voit saada 50 % lisäedun tilauksesta myöhemmin kun ehdot täyttyvät.

Ole nopea etutarjous päättyy 4.3 rekisteröidy ennen sitä ja tee tilaus niin sinulla on mahdollisuus saada 50 % lisäetu jonka saa vain tekemällä 
tilauksen viimeistään 4.3.  Uuden tilaajan kampanja edut

Uuden tilaajan edut

Täältä pääset tilaamaan

Tender care
Hair X hiustenkasvuun
Activelle deo
Tehoyöjalkavoide
Minttu&vadelma deo
Minttu&vadelma kuoriva suihkugeeli
Milk&Honey Gold shower cream
Swedish Spa yökäsivoide
Swedish spa aromaattinen kuorintavoide vartalolle
Swedish spa vartalon &hiusten hoitoöljy
Time reversing Luxus sarjan päivävoide
Time reversing Luxus sarjan yövoide
Time Reversing Luxus sarjan tehoseerumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti