maanantai 18. helmikuuta 2013

Haastan itseni tule seuraamaan!


 

No niin eiliset tekstit siis katosi jonnekkin tein juttua Ipadilla, no nyt uusiks.


Siis olen aloittamassa tai siis aloittanut tänään Roadmap painonhallintamenetelmällä itseni kaventamisen eikös ollutkin inhimillisesti sanottu ei tunnu niin tylsältä. Tämä menetelmä sopii minulle erityisen hyvin koska Roadmap noudattaa ruokaympyrämallia jolloin syöminen on monipuolista ja voi syödä kaikkea järjen kanssa heh heh, no siinäpäs se onkin eihän tässä oltais jos se järki olis aina vienyt voiton, mutta yritetään nyt laittaa syöminen oikeaan kuosiin. Ihana muistella vanhoja aikoja niinkuin nyt eilistä sitä niin mussutettiin kaikkea ihanaa roppakaupalla varastoon, että jaksaa seuraavan 2 viikkoa noudattaa oikeammanlaista syömistapaa ja siitä eteenpäin elämän kestävää ihanaa nautiskelua ruualla jota olenkin jo elämän ajan harrastanut, mutta nyt on tarkoitus oppia tekemään se oikein. Olennaisinta tässä on oikean ruokarytmin hallinta johon hyvä syöminen perustuu niinkuin Patric Borg suomen ruokaguru kirjassaan opastaa, Patric olikin pitämässä luentoa hyväsyömisestä, josta tulen kertomaan tuonnempana. Näin kotona työtä tekevänä rytmi on luiskahtanut raiteiltaan toisin sanoen aamu alkaa nykyään aivan liian myöhään johon haluan muutoksen no yökukkujana se onkin haasteellista. Tänään oli kello soimassa 9.00 ja ylös pääsin vasta 10.00 eli pommiin meni heti ekana aamuna, no kirjoitin tätä juttua niin innoissani viime yönä klo 2.00 asti ja sitten koko juttu otti ja katos.
Tänään aikaisemmin nukkumaan. Siis nyt tähän Roadmappiin, joka perustuu syömisrytmiin ja oikeanlaiseen ravintoon sekä Wellness shakeen joka on puhdasta korkealuokkaista, laadukkaista raaka-aineista valmistettua täyttä ruokaa siis ei lisäaineita ja aromivahventeita, tämä ei ole mikään dieettikeitto tai vastaava synteettinen lisäaineilla ja aromeilla koostettu ihmedieetti vaan normaaliin ruokaan pohjautuva elämäntapamuutos. Shake on niin laadukasta ja korkealuokkaista täyttä ravintoa, että sitä annetaan sairaalassa keskosille ravinnoksi vahvistamaan pieniä ihmisen alkuja, shake on alunperin kehitetty massiivisiin leikkauksiin meneville potilaille sekä leikkauksen jälkeiseen tervehtymiseen, shaken kehittäjä lääketieteen professori Stig Steen halusi kehittää ravintolisän joka on luonnollista ruokaa eikä sisällä synteettisiä aineita kuten kaikki muut markkinoilla olevat ravintolisät.
Aamu alkoi suklaashake annoksella luit oikein suklaata ensiksi  ja sitten aamupalaksi söin minun normaalin aamiaisen siinä ei mitään muutosta entiseen eli ruisleipä, leikkele/tonnikala, vihanneksia (salaatti, kurkku) puolilasia maitoa ja kahvi sekä puolikas appelsiini. Shaken tarkoitus on laittaa aamu käyntiin ja käynnistää elimistön toiminnot tehokkaasti, joten vessa kutsuu n. 15 minuutin kuluessa minun kohdalla, minulla shake toimii tehokkaammin kuin veden juonti kuonan poistamisessa toki lasi vettä otetaan ensin tyhjään vatsaan. Otan shaken n. 15 minuuttia ennen aamupalaa jolloin vatsa on sen verran täyttynyt hyvän proteiinin määrästä, että aamupalan jälkeen on pitkään täysi olo eikä ole nälkä ennen lounasta joka on n. 3-4 tunnin kuluttua. puoli tuntia ennen lounasta shake annos ja lounaaksi tänään syön salaattia ja Wellness keitto annoksen  joko tomaatti tai parsakeittoa sekä ruisleivän jos jaksan. Shake täyttää niin paljon, että ruuan määrä pienenee selkeesti johon Roadmapmalli myös perustuu, shakessa on 65 kaloria joten tässä mallissa on päivittäinen kalorimäärä pieni ja sillä saadaan laihtuminen ( kavennus) hyvin käyntiin, jolloin tehokkaan alun jälkeen voidaan aloittaa normaali elämän kestävä muutos ruokailutapoihin. Lounaan jälkeen väläpalaksi otan kahvin ja puolikkaan hedelmän saatan ottaa 1 mariekeksin, puolituntia ennen päivällistä shake annos salaatti ja kanaa jota sattuu olemaan jääkaapissa. Illalla syön varmaan 2 pientä hapankorppua ja hedelmää sekä kupin kahvia. Näillä pärjää seuraavaan aamuun hyvin. Vaikka ruokamäärät on pieniä ja syön kevyesti niin nälkäisenä ei tarvitse olla siitä pitää otettu shake huolen. Shake sisältää hyviä proteiineja, hyviä hiilareita paljon kuitua. tarkemman tuoteselosteen laitan liitteenä. Kohta tulee asiakas huulten pigmentointiin joten lopettelen tähän.

TÄÄLLÄ LISÄÄ TIETOA WELLNESS TUOTTEISTA 

WELLNESS ROADMAP MALLI 


 
well_stiegsteen.png

Professori Stig Steen

Lääketieteen tohtori, sydän- ja rintaelinkirurgia, Lundin yliopistollinen keskussairaala.
Stig Steen on yksi Wellness by Oriflame -tuotteiden kehittäjistä. Patentoitu Wellness by Oriflame Natural Balance Shake on Stig Steenin ja Steenin tutkijaryhmän kehittämä koostumus, joka perustuu yli kahdeksan vuotta kestäneeseen perusteelliseen tutkimukseen tuotteesta, sen tehosta ja turvallisuudesta.
Stig Steen on sydän- ja rintaelinkirurgian professori ja eräs maailman johtavista keuhko- ja sydäntransplanttien ja elvytyksen asiantuntijoista. Steenillä on yli 35 vuoden kokemus lääketieteestä. Steen on erikoistunut ravitsemustutkimukseen, ja toimii yhdessä tutkimusryhmänsä kanssa Igelösa Nutrition Centerissä Etelä-Ruotsissa. Steenin tiimi ymmärtää perusteellisesti, mitä elimistö tarvitsee voidakseen toimia optimaalisesti terveenä sekä sairauden ja toipumisen aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti