Kulmavärisetti

Jos tuntuu siltä, ettei kulmakarvojen piirtäminen tahdo luonnistua kulmakynällä ja viivanvedoista tulee aina liian kovat, niin kokeile Oriflame Beauty Eyebrow Kit -kulmavärisettiä. Luomivärejä muistuttavilla kulmaväreillä saat levitettyä kulmiin väriä pehmeämmin kuin perinteisellä kulmakynällä.


 EYEBROW KIT
Setti sisältää tumman- ja vaaleanruskean kulmakarvavärin, ja sävyjä sekoittamalla löytyy jokaiselle sopiva tummuusaste. Setin mukana tulee myös kulmavaha, jolla kulmat saa lopuksi siistittyä ja viimeisteltyä. Kätevän peilirasiallisen kulmasetin mukana tulee lisäksi pieni kulmavärien levitysohje.
Oikein muotoillut ja huolitellut kulmat kohottavat katsetta, kehystävät silmät ja tekevät ilmeestä ryhdikkään. Kulmakarvojen muoto on kauneimmillaan siipimäinen, eli kulmat ovat nenänvarren puolelta hiukan paksummat ja kapenevat silmän ulkonurkkaa kohti. Kulmakarvan korkein kohta on iiriksen kohdalla. Vältä piirtämästä kulmakarvoja kovaksi, ohueksi kaareksi, vaan pidä kulmat mahdollisimman luonnollisina! Luonnollisuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kulmat jätettäisiin kokonaan siistimättä ja nyppimättä, vaan myös luonnollisten kulmien huolitteluun kuuluu ylimääräisten hajakarvojen poistaminen. Poista ylimääräiset karvat kulmakarvojen alapuolelta sekä kulmakarvojen väliseltä alueelta. Hajakarvat kannattaa poistaa hyvissä ajoin ennen meikkaamista, jottei iho punoita.


Kulmakarvageeli

Siistit ja huolitellut kulmat antavat kasvoille kauniit raamit ja tekevät lookista raikkaan ja viimeistellyn näköisen. Kirkas geeli pitää kulmat siisteinä ja muodossaan.


 SHAPING EYEBROW GEL
Kulmakarvojen väritön muotoilugeeli muotoilee ja viimeistelee kulmakarvat täydellisiksi. Keyvt koostumus ei tunnu tahmelta ja pitää kulmat muodossaan.
Käyttö
1. Harjaa kulmakarvoihin geeliä niiden kasvusuuntaa vastaan.
2. Harjaa seuraavaksi kulmakarvat niiden kasvusuuntaan, kunnes kulmat ovat kauniisti muodossaan.