torstai 14. marraskuuta 2013

Loistosetti naisille!Nyt on tullut Oriflamelle  Ihonhoitotuotteiden toimituspalvelu:
johon on saatu aloitukseen Oriflamen suosituin aikuisen ihon hoitosarja, ylellinen Time Reversing 


Edut sinulle asiakas:
 •  Saat suosikkituotteesi kauniisti pakattuna säännöllisin väliajoin kätevästi ilman, että niitä tarvitsee muistaa tilata. Tutkimukset osoittavat, että Time Reversing -tuotteista saa täyden tehon irti nopeammin ja tehokkaammin, kun käyttää kaikkia linjan tuotteita samanaikaisesti. 
 • Hinta on aina sama 99€, tarjouksia ei tarvitse kytätä eri esitteistä.
 • Jokaisen toimituksen mukana saat yhden ylimääräisen tuotteen, joka on nyt Time Reversing SkinGenist Day & Night Essence -tehoseerumi (arvo 47€). ( eli saat täydellisen ihonhoitosetin)
 • Kolmannen maksetun toimituksen jälkeen saat valita naistenlehden puolivuosikerran lahjaksi.
 • Tästä tiedotetaan asiakkaalle kun se on ajankohtainen  

Hinta on siis  99,00 €   ( normaali hinta:  koko setti lahjan kanssa 198,00  € )  alennuksesi on siis huomattava jokaisella tilauskerralla ( tuotteet tulee automaattisesti 9 - 10 viikon välein, ( tuotteiden tulemisen voi lakkauttaa milloin vaan)  tämä on laskettu tuotteiden menekkiajaksi kun tuotteita käytetään päivittäin, joka on edellytys, että aikuisen naisen ikääntyvä iho saa kaiken hyödyn irti ikääntymisen ennaltaehkäisemisessä ja kauniin ihon säilymisessä. 
Epäsäännöllisyys ihonhoidossa ja tuotteet jotka eivät sisällä ikääntyvän ihon aktiiviaineita eivät ennaltaehkäise ihon ikääntymistä.

Mitä setti sisältää?

Time Reversing -toimituspalvelusettiin kuuluu 4 normaalikokoista tuotetta:
 • Time Reversing SkinGenist Multi Cleanser -puhdistusemulsio
 • Time Reversing SkinGenist Day Cream -päivävoide
 • Time Reversing SkinGenist Night Cream -yövoide
 • Time Reversing SkinGenist Eye Cream -silmänympärysvoide
Tuotteet toimitetaan pakattuna ylelliseen laatikkoon. Setin hinta on 99€ 
 • Time Reversing SkinGenist™ Day Cream SPF 15

  Kapseloitu ja puhdistettu genisteinSOY silottaa ryppyjä ja kirkastaa ihon väriä. Beauty Genes™ auttaa ylläpitämään ihon kuulautta ja nuorekkuutta. Sisältää suojakertoimen 15. 50 ml.

  Kenelle?: Yli 45-vuotiaille naisille hormonaalisen ihon ikääntymisen ehkäisyyn.

  Ihotyyppi: Kaikki ihotyypit.

   Hyödyt: Uudelleenaktivoi yli 45-vuotiaan ihon nuorekkuutta. Genistein soy aktivoi ihosi Beauty Genes™ -kauneusgeenejä, jotka ylläpitävät ihon kaunista ulkonäköä. Ne valmistavat proteiineja, joilla on tärkeitä toimintoja – ehkäisevät ihon kuivumista, ylläpitävät solujen aineenvaihduntaa ja suojelee ihon rakennetta.


  Vaikuttavat aineet:  Genistein soy on tehokas ravitseva ja ikääntymistä ennaltaehkäisevä aineosa, joka kapseloituna imeytyy syvälle ihoon. Suojakerroin 15 suojaa vapailta radikaaleilta ja valon aiheuttamalta ihonvanhenemiselta.

  Tulokset: Merkittävästi silottuneet rypyt ja näkyvästi parantunut heleys, kiinteys, kimmoisuus ja ihon väri. 4 viikon voiteen käytön jälkeen iho näyttä jopa 8 vuotta nuoremmalta*. Tuote on dermatologisesti testattu aikuisella iholla.


  *Kuluttajien itsearviointi 103 yli 45-vuotiaalla naisella, käytössä päivä- ja yövoide.  • Time Reversing SkinGenist™ Night Cream  

   Tehokas ryppyjä silottava koostumus säilyttää ihon nuorekkaan ulkonäön. Kapseloitu genisteinSOY imeytyy syvälle ihoon. Täyteläinen yövoide ravitsee ja uudistaa ihoa yön aikana. 50 ml.

   Kenelle: Yli 45-vuotiaille naisille hormonaalisen ihon ikääntymisen ehkäisyyn.

   Ihotyyppi: Kaikki ihotyypit.

   Hyödyt:  Yöllä kun iho on vastaanottavaisin genistein soy aktivoi ihosi Beauty Genes™ -kauneusgeenejä, jotka ylläpitävät ihon kaunista ulkonäköä. Se ravitsee ja uudistaa ihoasi yön aikana, lisää ihon kimoisuutta ja silottaa juonteita.

   Vaikuttavat aineet: Genistein soy on tehokas ravitseva ja ikääntymistä ennaltaehkäisevä aineosa, joka kapseloituna imeytyy syvälle ihoon.

   Tulokset:  Aamulla ihosi on heleämpi, kiinteämpi, nuorekkaampi ja hehkuu elinvoimaa. 4 viikon voiteen käytön jälkeen iho näyttä jopa 8 vuotta nuoremmalta*. Tuote on dermatologisesti testattu aikuisella iholla.   Time Reversing SkinGenist™ Multi-Cleanser

   Puhdistusemulsio poistaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet ihoa kuivattamatta. GenisteinSOY sekä kosteuttavat ja ravitsevat aineosat uudistavat ja virkistävät ihoa.
    Ihosta tulee pehmeä, heleä ja samettisen tuntuinen. Annostele vanuun ja pyyhi kasvot. Käytä yhdessä Time Reversing SkinGenist™ tai Intense SkinGenistII™ -voiteiden kanssa. 150 ml.
   Time Reversing SkinGenist™ Eye Cream

   Kevyt, mutta tehokkaasti ravitseva silmänympärysvoide aktivoi ihon omia kolmea Beauty Genes™ -kauneusgeeniä. Silmänympärysvoide silottaa ryppyjä ja kohottaa sekä kiinteyttää silmänympärysihoa.
    
   Antioksidanttinen rock rose suojaa ihoa, orkidea pehmittää ja lakritsiuute vaalentaa tummia silmänalusia. 15 ml.

  Time Reversing SkinGenist™ Day & Night Essence
  Tehoseerumi kasvoille


  Ihoa elvyttävä genisteinSOY aktivoi ihon omia Beauty Genes™ -kauneusgeenejä. Seerumi uudistaa ihoa, silottaa juonteita sekä ryppyjä ja kiinteyttää sekä kirkastaa ihoa. Käytä aamuisin ja iltaisin ennen Time Reversing päivä- ja yövoidetta. 30 ml    Saat minulta lahjaksi 30 € tuotepaketin kaiken saamasi lisäksi, kun teet tilauksen kauttani:

  laita meili os. mervi.virvel@gmail.com

  Voit myös rekisteröityä Oriflameen ja saat koko setin 25 % alennuksella jolloin hinta on 74,00 €

  Saat myös lisälahjan kun rekisteröidyt  TÄSTÄ

  Rekisteröityminen on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti