maanantai 7. lokakuuta 2013

BOTANICAL INFUSION JUOMA uutuudet saapuneet

IHANAT UUTUUDET SAAPUNEET
Näitä on odotettu ja nyt ne on vihdoin saatavilla, kaksi juomaa virkistävä ja rentouttava ja mikä parasta täysin luonnollisia,  sisältää mm.

Virkistävä koostumus: Mustatee, Ginseng, Guarana, Muskotti, Neilikka, Appelsiiniaromi

Rentouttava koostumus: Rooibos, Kamomilla, Kaneli, Inkivääri, Kardemumma, Neilikka,

BOTANICAL INFUSION -juomajauhe antaa potkua päivään tai edistää palautumista kiireiden keskellä. 100%:n luonnollinen juoma sisältää yrttejä ja mausteita, joidenvaikutukset huomaat heti.
 
Alla on tarkempaa tietoa tuotteista ja ainesosien vaikutustavoista.Oriflame
01.10.2013. Teksti: Anu Herrala, A-vitamiini.

Vasta lokakuu, ja talvi on jo antanut ensimmäiset varoitukset. Pipon, hanskojen ja toppatakin lisäksi meitä lämmittävät nyt myös Wellness Botanical Infusion -juomajauheet. Tartu purkkiin, ja loihdi päivääsi hetkessä hyvinvointia.
Ihmiset ovat aina käyttäneet luontoa lääkekaappinaan. Esimerkiksi maailman vanhimmat terveydenhoitojärjestelmät, intialainen ayurveda ja kiinalainen lääketiede, nojaavat vahvasti luonnonantimien vahvistavaan voimaan.

Niin tekevät nyt myös uudet Wellness by Oriflame Botanical Infusion -juomajauheet, joissa on mukana luonnon tehokkaita superfoodeja. Ne antavat keholle luonnollisesti piristäviä, puhdistavia ja vahvistavia antioksidantteja, samalla kun inuliini-kuitu hoitaa ja hellii suolistoa.

Kiireisimmät sekoittavat instant-jauheen suoraan veteen, mutta Botanical Infusioneita voi käyttää myös buustamassa Natural Balance Shake -reseptejä tai muita smootheja. Erillistä kuumennusta ei tarvita, vaan jauhe on heti valmista käyttöön.Revitalise: luonnon lempeä energiajuoma

Jo Revitalise-juoman keltainen pakkaus kertoo, mistä on kyse: tästä lähtee virkistävä kupillinen energiaa buustaavaa terveysjuomaa. Hyvänmakuinen juoma skarppaa ajatuksia ja tehoja esimeriksi työpäivän aikana, mutta myös liikkujat saavat siitä virtaa ja vipinää treeneihin. Sekoita puoli teelusikallista jauhetta treeniveteen, ja siemaile se harjoituksen aikana tai sitä ennen.
Revitalise-juoman oloa terävöittävät luonnolliset aineet ovat:
  • Musta tee: Musta tee hoivaa sydäntä, sillä sen sisältämät flavonoidit ehkäisevät veren haitallisen LDL-kolesterolin hapettumista.
  • Ginseng: Ginseng on yleiskuntoa vahvistava adaptogeeni. Ginsengin tehosta kertoo, että ginseng-juuren kuljettaminen Suomeen on kiellettyä, koska se luokitellaan vahvaksi lääkeaineeksi. Sitä saa kuitenkin käyttää piristävänä ainesosana esimerkiksi elintarvikkeissa.
  • Guarana: Guarana on eteläamerikkalainen pensas, jolla on samanlainen piristävä vaikutus kuin kahvilla. Kasvin nimi tulee guaraní-heimosta, joka on käyttänyt sitä poistamaan nälän tunnetta.
  • Muskotti ja neilikka: Tuttuja mausteita on käytetty perinteisesti piristämään ja kiihdyttämään aineenvaihduntaa. Neilikka ansaitsee erityismaininnan, sillä sen fenoli- ja antioksidanttisuusarvot ovat mausteista kaikkein korkeimmat. Se torjuu monia bakteereja, viruksia ja sieniä, ja lievittää kipuja muun muassa lihaksissa, nivelissä ja päässä.
  • Appelsiiniaromi: Raikas ja luonnollinen appelsiini antaa juomalle miellyttävän sitrusvivahteen.


Relax: kierrokset alas

Relax-juoma laskee kehon kierroksia. Rentouttavaan juomajauheeseen voi tarttua työpäivän päätteeksi, illalla, jos nukahtaminen tuottaa vaikeuksia, tai viikonloppuna edistämään palautumista. Relax-jauhe voi olla sopiva lisä vesipulloon, kun menet rauhalliselle jooga- tai venyttelytunnille, tai perheenäidin pelastus, kun lapsiperheen stressitasot hipovat stratosfääriä.
Relax-juoman lempeä koostumus sisältää luonnon omia ”rauhoittavia":
  • Rooibos: Etelä-Afrikasta kotoisin oleva punapensas ja siitä tehty rooibos tee tunnetaan sen lukuisten terveysvaikutustensa takia. Rooibosta pidetään suoranaisena nuoruudenlähteenä, sillä se sisältää paljon antioksidantteja.
  • Kamomilla: Kamomilla rauhoittaa hermoja, tuo unta, ja vie pois stressiä. Se ehkäisee loppuun palamista, rauhoittaa ruoansulatuselimistön toimintaa, sekä auttaa hermosärkyihin ja monenlaisiin kiputiloihin.
  • Kaneli: Tuttuakin tutumpi kaneli on poikkeuksellisen vahva antioksidantti. Kanelilaatujen antioksidanttimäärä vaihtelee, eli ihan mikä tahansa korvapuusti ei välttämättä nuorenna. Korkealuokkaisen kanelin antioksidanttisuus kuitenkin päihittää lähes kaikki muut ruoka-aineet.
  • Mustapippuri, inkivääri, kardemumma: Kipakan kuuloinen mausteseos edistää ruuansulatusta. Inkiväärissä on myös runsaasti fenoleja ja sen antioksidanttisuusarvo on erittäin korkea. Kardemumma on talveen sopiva lämmittävä mauste, joka rentouttaa, poistaa väsymystä, hermostuneisuutta ja unettomuutta.
  • Neilikka: Ks. Relax-juoma.KENELLE JA KUINKA PALJON

Botanical Infusion -juomajauheet on valmistettu täysin luonnollisista aineista, eikä niissä ole käytetty keinotekoisia maku- tai väriaineita, säilöntäaineita eikä makeuttajia. Hyvä yleissääntö on, että terveet aikuiset voivat käyttää niitä molempia 1-3 annosta päivässä.

Ihan pienille lapsille juomia ei suositella. Relax-juomaa voi alkaa käyttää noin 3 vuodesta ylöspäin, mutta Revitalise-juoman kanssa odotellaan 14-vuotiaaksi asti. Virkistävän juoman sisältämät ginseng ja guarana ovat stimulantteja, ja guaranan mukana yhteen annokseen tulee myös noin 27 milligrammaa kofeiinia.
Kofeiinin ja ginsengin takia myös raskaana olevat saattavat haluta välttää Revitalise-juoman käyttöä. Relax-juomassa odottavia ja imettäviä äitejä voi arveluttaa sen sisältämä inkivääri. Vaikka kohtuukäytöstä (1- 3 annosta / päivä) tuskin terveyshaittoja tulisikaan, mielenterveyden takia saattaa olla viisainta antaa purkkien odottaa, kunnes imetysaikakin on ohi. Tämän jälkeen niille molemmille onkin sitten pikkulapsiperheessä kovasti käyttöä!

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI

Kummassakin Botanical Infusion –juomajauheessa on mukana inuliinia. Inuliini kulkeutuu ihmisen suolistossa sulamattomana paksusuoleen asti, missä se toimii hyödyllisten suolistobakteereiden energialähteenä. Silloin haitallisten bakteerien määrä vähenee, suolen toiminta tehostuu, ja ravintoaineet imeytyvät kunnolla ruoansulatuskanavasta. Monet ovat sitä mieltä, että tämä on yleisen hyvinvoinnin perusta. 
Viime aikoina on kuitenkin puhuttu myös inuliinin haitoista herkkävatsaisille. Kun paksusuolessa elävät bakteerit hajottavat inuliinia, syntyy hiilidioksidia ja metaania - ja jotkut saavat niistä maha- ja ilmavaivoja. Tervevatsaisille haittoja ei tule, mutta esimerkiksi ärtyvän suolen oireyhtymästä, dyspepsiasta tai IBD:stä kärsivän henkilön kannattaa rajoittaa inuliinin käyttö noin 10 grammaan päivässä.

Yhdessä puolen teelusikan Botanical Infusion -annoksessa on vähän alle 2 gramaa inuliinia, mutta inuliinia voi kertyä myös muista ruuista, sillä sitä käytetään elintarvikkeissa kuidun lähteenä sekä rakenteen ja makeuden muokkaamisessa. Luonnostaan inuliinia on muun muassa maa-artisokassa, sipulissa, valkosipulissa, parsassa, banaanissa, vehnässä ja ohrassa


Botanical Infusion ravintosisältö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti