keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Shake, laihdutus & Omega 3

No niin hyvät lukijani, täällä ollaan taas ja miksikö olin  välillä pois johtuu Elisan raivostuttavista ongelmista, siis yhteydet toimii pätkittäin ja ipadilla on tosi hankalaa saada enemmän kirjoiteltua lyhyitä juttuja sillä saa hyvin laitettua.
Mutta laihis jatkuu samaan malliin eli Wellness roadmap menetelmä toimii hyvin sunnuntaina punnittu ja kevennystä oli tullut - 2.2 kg syömällä hyvin, joka on erittäin kevyt tunne.  Tänään on taas menty totutun kaavan mukaan eli kahvia, maito, leipä+tonnikalaa, kurkkua ja puoli appelsiinia + Woman packista vitamiinit, vitamiinien lisäksihän erittäin tärkeä on omega 3 rasvahapot, jolla on laajasti vaikutusta jokaisen ihmisen hyvinvointiin.
Välttämättömistä rasvahapoista on hyötyä lähes koko elimistölle sydämen hyvinvoinnista hermostoon, silmiin, immuunipuolustukseen, verenkiertoon, lisääntymiseen ja niveliin. Niillä on myös tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia, ja ne saattavat helpottaa esimerkiksi nivelrikon oireita. Eräs välttämättömien rasvahappojen hyötyjä on niiden vaikutus ihon hyvinvointiin ja kauneuteen. Omega 3- rasvahapot ovat solukalvon rakenneosa, ja ne ylläpitävät kalvon kosteuspitoisuutta ja vahvuutta. Ne myös aktivoivat kollageenin ja elastiinin erittymistä ja edistävät ihon nuorekkuutta. Yhdessä A, D ja E-vitamiinien kanssa ne ehkäisevät epäpuhtauksiä, mustapäitä ja tukkeumia myös murrosikäisten ihossa. Omassa ihossa omega 3 nauttimisen hyödyn huomaan siinä, että vaikka minulla on kuivuuteen taipuvainen iho niin se ei kiristä koskaan oli saunottu, uitu tai esim. joskus viikonloppuisin saattaa mennä aamupesun jälkeen iltapäivälle voiteiden laitto jos ei ole kiirettä mihinkään, koska ei vaan ole tunnetta, että pitäis heti saada kosteutusta kasvoille, iho on myös koko ajan pehmeä ja kosteutetun tuntuinen siis ihan kuin olis justiin laittanut kosteusvoiteen. Omega 3.n lisäksi myös hyvällä ihonhoidolla on tietysti osansa. Omega 3 -rasvahapot ovat meille  välttämättömiä rasvahappoja ja koska  elimistö ei voi muodostaa niitä itse,  on niitä saatava ravinnon mukana unohtamatta myöskään lapsia joille omega 3 on todella tarpeellinen vai mitä sanotte näistä lausunnoista. Kalan sisältämät pitkäketjuiset omega 3 –rasvahapot (EPA ja DHA) ovat tärkeitä lapsen aivojen ja näkökykyn kehittymiselle. Vitamiini ja kivennäisaineet tukevat lapsen vastustuskyvyn, lihasten ja energiantuotannon kehittymistä. Ne vaikuttavat myös kaikkien lapsen kudosten, kuten luiden, hampaiden, aivojen ja silmien, normaaliin kehittymiseen. 
Siispä itse varmistan sen purkista, koska se on elintärkeä rasvahappo hyvinvoinnille, enkä halua syödä levitteitä sellaisia määriä että Omega 3 saantisuositus täyttyisi vai täyttyisikö kuitenkaan.
Lounaaksi teen ravitsevan salaatin, joka muodostuu taas siitä mitä kaapista löytyy, joten ei tässä orjallisesti seurata mitään ruokaohjeita, tärkeintä tässä on  shaken ottaminen vähintään 3 kertaa päivässä se ikäänkuin automaattisesti vie  Roadmap ohjelman mallin mukaiseen rytmiin ja lautasmallin toteutukseen, olo on vaan sellainen että haluaa syödä kevyesti. No niin nyt täytyy tältä erää lopettaa, kun meni äsken puhelimessa 1,5 tuntia ja täytyy jatkaa töitä. 


 

Natural Balance Shake natural chocolate

Suklaanmakuinen juomajauhe

(10 Arvioinnit)
Sisältää tasapainoisen sekoituksen luonnollisia valmistusaineita. Niistä saa välttämättömiä, korkealaatuisia proteiineja, omega 3- ja 6-rasvahappoja ja kuitua. Juoma auttaa ylläpitämään tasaista verensokeria (alhainen GI) ja auttaa hillitsemään syömisen halua. Patentoitu koostumus.
Tilausnumero:22138
 
 
 

Mitä Natural Balance Shake sisältää?

Natural Balance Shake sisältää huolella valittuja raaka-aineita: herneitä, omega 3:a sisältäviä kananmunia (saadaan pellavansiemenillä ruokituista kanoista), kananmunan albumiinia, heraproteiinia (saadaan maidosta), omenaa, ruusunmarjaa ja punajuuresta saatavia kuituja. Kaikki nämä ovat luonnollisia ruoka-aineita, joista muodostuu ihanteellinen yhdistelmä proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja. Natural Balance Shakessa ei ole transrasvoja eikä muita epäterveellisiä rasvahappoja. Natural Balance Shaken sisältämät hiilihydraatit tulevat pääasiassa omenasta ja ruusunmarjasta. Ne pilkkoutuvat hitaasti, ja niiden vaikutus verensokeriin on tasainen. Omena ja ruusunmarja sisältävät paljon vitamiineja, erityisesti C:tä, joka on tärkeä antioksidantti. Mukana on sekä liukenevaa että liukenematonta kuitua. Kuidulla on positiivinen vaikutus vatsan toimintaan ja sydämen hyvinvointiin. Punertava väri tulee punajuuresta ja makeus sukraloosista, joka on kaloriton makeutusaine.

Mukavaa aurinkoista päivän jatkoa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti