sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Älä unelmoi vaan toimi!!


                HALUATKO PARIISIIN!!


Kuva: Oriflame


ONKO MAHDOLLISTA?

Moni on varmaan lukenut keskustelupalstojen ihmettelyjä siitä onko mahdollista, että joku firma tarjoaa etuja ilman, että niistä tarvitsisi maksaa jotain ja usein ollaan sitä mieltä ettei  se ole mahdollista ja sitä pidetään jonkinlaisena huijauksena.
Oriflamella ei ole olemassa mitään aloituspakkausta jota voisi ostaa tai liittymismaksua tai yhtään mitään mistä olisi pakko maksaa.

Oriflame haluaa tarjota ihmisille helpon mahdollisuuden päästä kokeilemaan ja ostamaan tuotteita ja siitä ei tarvitse erikseen maksaa.
Oriflame haluaa palkita  hyviä tilaajia kuten  muissakin firmoissa tehdään olipa ne sitten asiakkaita tai firman omia edustajia  ja siitä esimerkkinä alla olevat edut joita uusi rekisteröitynyt tilaaja saa.
Oriflamelta tilaaminen on sama kuin mistä tahansa verkkokaupasta sillä erotuksella, että sinusta pidetään huolta, toisin kuin monista verkkokaupoista varsinkin ulkomaisista joihin et saa mitään yhteyttä jos tulee ongelmia tai ylipäänsä asiakkaasta ei olla kiinnostuneita sen jälkeen kun tilaus on tehty.
 Kun tutustut Oriflame sivuihin huomaat, että et todellakaan löydä mitään,  mistä olet pakotettu maksamaan, saadaksesi etuja uutena rekisteröityneenä tilaajan.

Olen ollut mukana Oriflamessa 10 vuotta ensin edustajana ja tällä hetkellä itsenäisenä Oriflame myyntipäällikkönä, enkä ole koskaan maksanut Oriflamelle yhtään mitään, ainoastaan olen saanut vuosien varrella hurjan määrän niin kosmetiikkaa, ulkomaan matkoja kuin muitakin tuotteita taulutelevisioista alkaen.


INNOSTUMISIA JA ELÄMYKSIÄ

Hienointa tässä on nähdä kuinka innostuneita uudet ryhmäläiseni ovat kun tuotteita vaan alkaa kertymään, oppii ihonhoitoa, meikkaamista, pääsee koulutuksiin, seminaareihin ym. ja tuotepaketin odottaminen ja saaminen on vuosienkin jälkeen yhtä innostavaa, lisäksi saa uusia ystäviä ja myöskin yhteydenpito niihin ystäviin joiden kanssa on oltu vähemmän tekemisissä tiivistyy yhteisen harrastuksen vuoksi.
Kukapa ei tykkäisi elää kauneuden parissa, mulla on niin ihana työ ja lopultakin teen sitä mistä nuorena haaveilin, elämästä kauneuden parissa. En osannut kuvitella liityttyäni aikoinaan Oriflameen, että se veisi tälle tielle enhän tiennyt, että se on edes mahdollista, enkä tiedä missä firmassa voi jokainen myyjänä aloittava edetä niin pitkälle kuin Oriflamessa voi jos tahtoa ja intoa riittää, siihen ei ole mitään estettä.
Aiemmin tein lastenhoitajan töitä päiväkodissa ja siinä ei paljon etenemismahdollisuuksia ole vuodesta toiseen paahdat samaa työtä ja tiedät, että muuta ei ole tarjolla.
PARIISI ODOTTAA SINUA!

Älä enää haaveile vaan toteuta unelmasi!


Oletko kiinnostunut kauneudesta ja haluaisit päästä tienaamaan, jos vastaat kyllä niin olet etsimäni henkilö. Tarjoan sinulle mahdollisuutta aloittaa tiiminvetäjänä, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai koulutusta kosmetiikka alasta.
Tiiminvetäjänä voi toimia kuka tahansa joka on kiinnostunut kauneudesta, innokas oppimaan uutta, halukas luomaan uraa tai vain tienaamaan lisäansioita,  olitpa sitten nuori tai vanha.

Oriflamen loistava PLAN tarjoaa etenemismahdollisuuden kaikille haluaville.

Toimiessasi Oriflame edustajana saat alennusta tilauksistasi.Toimiessasi tiiminvetäjänä saat palkkaa ja voit  päästä vuosittain vaihtuville 5 tähden       ulkomaanmatkoille, tänä vuonna kohde on Thaimaa, aikaisempina vuosina esim. ( New York, Kiina, Portugali, Kenia, välimerenristeily,  ym. ym.. pääsyvaatimuksena oma halu ja innostus tehdä työtä.

Tällä hetkellä on meneillään matkakampanja johon yllä oleva teksti viittaa eli  
PARIISI.

Tiiminvetäjänä sinulla on mahdollisuus päästä  tähän rakkauden kaupunkiin
PARIISIIN viettämään unohtumaton lomamatka.


Toimi pian jos haluat matkalle, laita minulle sähköpostia os. mervi.virvel@gmail.com jos tiiminvetäjyys kiinnostaa, saat minulta lisätietoa mitä on tiiminvetäjän työ, sen voin sanoa, että mitään avaruustiedettä se ei ole :)


Vähän minusta: Aloitin Oriflame edustajana ja aika nopeasti siitä keräsin ystävistä ja lähipiiristä oman tiimin, joka on vuosien saatossa kasvanut ja poikinut alaryhmiä, tällä  hetkellä olen myyntipäällikkö ja Kouluttava kauneusneuvoja ja lähitulevaisuuden tavoite on aluejohtajuus, johon kaikilla Oriflamessa on mahdollisuus, me kaikki jotka luotsaamme omaa ryhmää,  kuka isompaa kuka pienempää olemme  aloittaneet edustajina,  no aika muuttuu ja nykyään  toiset aloittavat suoraan tiiminvetäjinä.


ORIFLAME ESITE

Etuja uudelle tilaajalle!

Katso, mitä upeita etuja saat, kun rekisteröidyt nyt Oriflame-edustajaksi ja osallistut upeaan uuden Oriflame-edustajan aloituskampanjaan. Aloittaminen Oriflamessa on sinulle täysin maksutonta! Kampanja on voimassa jaksoilla 5-6/2014 (27.3.-7.5.2014).Sinulla on mahdollisuus saada kuvan tuotteet tilaamalla omalla  asiakasnumerolla Oriflame tuotteita.

Saat myös näitä aina voimassa olevia uuden etu tuotteita   KLIKKAA TÄSTÄ

Omalla asiakasnumerolla saat Oriflame tuotteet aina - 25% alennuksella esite hinnoista, siis saat alennuksen esitteessä olevista jo alennetuista tarjous hinnoista.

Voit tilata vain omiin tarpeisiin tai kerätä tilauksia myös  ystäviltä, - 25% alennus tulee koko tilauksen loppusummasta siis saat - 25% edun itsellesi myös ystävien tilauksesta.


Asiakasnumeron saat kun,  REKISTERÖIDYT TÄSTÄ Oriflamella alkoi tällä jaksolla  koko vuoden kestävä uuden  THE ONE  kosmetiikka sarjan lanseeraus.

Kun teet ensimmäisellä jaksolla  55 kampanjapisteen tilauksen saat kuvan uuden THE ONE ripsivärin.

*Kampanjapisteillä tarkoitetaan esitteessä olevan myyntihinnan ja saamasi edustaja-alennuksen erotusta.

Seuraavilla jaksoilla sinulla on mahdollisuus saada kuvan lompakko ja laukku kts. tarkemmat säännöt     KLIKKAAMALLA TÄSTÄOmalla asiakastunnuksella sinulla on mahdollisuus tilata kuvassa oleva laadukas ihonhoitosetti huippuedullisesti. 


Tilausnumero: 420678    

Setti sisältää:

Oxygen Boost -päivävoide normaalille/seikaiholle
Kevyt päivävoide normaalille/sekaiholle. Sisältää suojaavaa patentoitua Lingon 50:50™ -antioksidanttitekniikkaa ja Oxygen-aktiivin, jotka lisäävät ihon hapenottokykyä ja tekevät ihon raikkaan näköiseksi. 50 ml.

Oxygen Boost -yövoide normaalille/sekaiholle
Yövoide kosteuttaa normaalia/sekaihoa. Sisältää suojaavaa, patentoitua Lingon 50:50™ -antioksidanttitekniikkaa ja Oxygen-aktiivin, jotka lisäävät ihon hapenottokykyä yön aikana ja tekevät ihosta elinvoimaisen ja raikkaan. 50 ml.

Optimals Goaming Gel normaalille/sekaiholle
Vaahtoava puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti normaalin/sekaihon ja poistaa meikin. Sisältää pantentoitua antioksidanttista Lingon 50:50™-tekniikkaa. 200 ml.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti