maanantai 29. syyskuuta 2014

SyysIholle tehohoitoa!!Nyt eletään juuri sitä aikaa, kun ilmanala muuttuu ja kasvojen iho on koetuksella, sisälämmitys, pureva tuuli ja syksyn kylmä ilma kuivattavat ihoa todenteolla, siksi tähän vuoden aikaan iho tarvitsee erityistä huolenpoitoa, ihon pinta kuivuu ja voiteiden tehostamiseksi tarvitaan lisätehoa, erilaiset iho öljyt onkin enemmän kuin tarpeen, kasvojen ihonhoitoöljyt on tällä hetkellä kovassa huudossa, niiden sisältämien hyvien öljyjen ansiosta eikä vähiten sen ihanan pehmeyden ja kosteutetun tunteen vuoksi jonka öljyillä iholle saa.

Itsellä onkin menossa oikea tehokuuri ihonhoidossa ja öljy kapselit kuuluu minulle koko talven ajan ihonhoitoon, kesällä niitä en niin tarvitse kuin silloin tällöin, mutta kylmään aikaan ehdottomasti.
Koska hoidan ihoa hyvin niin kuivaihoisena en koskaan ole tuntenut minkäänlaista kiristävää tunnetta iholla edes saunomisen yhteydessä, joka on monen kuiva ihoisen ongelma, usein kuuleekin, että iho kiristää saunan jälkeen, no sehän kertoo siitä, että iho tarvitsee enemmän kosteutusta ja ravinteita.

Yksi tärkeä asia monille nyky naisille on, että ihonhoito tuotteet ei sisällä säilöntäaineita eikä muita haitallisia aineita.Oriflamen Time Reversing SkinGenist™ Instant Smooth -ihonhoitokapselit


Oriflamen uudistuneet öljykapselit sopivat aikuiselle kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Öljykapseli tekee ihosta joustavan ja miellyttävän elastisen. Silottaa ryppyjä ja juonteita sekä kirkastaa ja parantaa ihon väriä. Suojaa ihoa ympäristötekijöiden haittavaikutuksilta.
Öljykapseleita voidaan käyttää säännöllisesti tai kuureina
Yksittäiskapseleihin pakattu tehoaine ei sisällä säilöntäaineita eikä emulgaattoreitaAktiiviaineet
  • E - vitamiini ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista
  • Ihoa luonnollisesti ravitsevat käsviöljyt soijaöljy, avokadoöljy, persikan sydänöljy, seesamin siemenöljy, mustaherukan siemenöljy ja valkohilpan siemenöljy.

Käytä kapseleita säännöllisesti  tai kuureina yhden kuukauden ajan useita kertoja vuodessa tai aina kun ihosi tarvitsee ravitsevaa tehohoitoa. Katkaise kapselin pää kiertämällä. Levitä kapselin sisältö puhdistetuille kasvoille ja kaulalle, aina dekoltelle saakka. Levitä päälle kasvovoide. Kapseleita ei saa niellä. Vältettävä tuotteen joutumista silmiin.  Dermatologisesti testattu vanhenevalla iholla.


Jos haluat ihanat kapselit edullisesti ota yhteys os. mervi.virvel@gmail.com 1.10 klo 22.00 mennessä niin saat kapselit hintaan 35,90 € ( 52.00€) ja kaupanpäälle  tuotepaketin ( sis. Silk sarjan jumbo käsivoiteen ja hoitavan jalkavoiteen )Ei kommentteja:

Lähetä kommentti