sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Luonnollisesti Wellness, oikeaa ruokaa!!


Kun kerran olen päättänyt ja yritän päätöksessä pysyä niin myös sunnuntaina on tarkoitus pitää kiinni tärkeästä ateria rytmistä ja siksi laitan puolenpäivän aikaan itselleni Wellness keiton,  alla  on niistä
enemmän tietoa.

Keiton yritän syödä päivittäin, keitto on paljon parempi vaihtoehto kuin ravintoköyhät ja lihottavat einekset jotka sisältävät hirveesti suolaa, rasvaa ja kaikkea muuta E -koodi lisää.
Lisäksi annos kasviksia vaikka salaatin muodossa.

Laihduttajalle on ensiarvoisen tärkeää muistaa syödä usein pieniä annoksia, että elimistöllä on energiaa mitä polttaa. 
Lisäksi shake kuuluu jokapäiväiseen elämään, aamulla lasi vettä ja shake sen jälkeen aamupalan laittoon ja kyllä on energiaa ja aineenvaihdunta saa vauhtia joka se on shaken ansiota. 
 
TUUNAA KEITTOSI

Keittoja voi tuunailla sen mukaan mitä kaapista löytyy ja mistä tykkää.
Esim. parsakeittoon voi lisätä lohta, sitruunaa, tilliä, pinaattia , kananmunaa, raejuustoa, kookosmaitoa, kanasuikaleita, paahdettuja täysjyvä leipäpaloja, vähärasvaisia levitteitä,   ym...maun mukaan.

Tomaattikeittoon,  yrttimaustettua tomaattimurskaa, yrttejä, valkosipulia, kevytfetaa, kapriksia, kikherneitä, garam masala mausteseosta, jauhelihaa, tacomaustetta, jalapenoviipaleita, aurinkokuivattua tomaattia, raejuustoa, kevyt kermaviiliä, maustamatonta jugurttia ym...

Keitossa on vain 100 kaloria joten sopivilla ainesosa lisäyksillä kalorimäärä saadaan pysymään kohtuullisena, mutta kuitenkin voit syödä päivittäin erilaisia keittoja tuunattuna eikä näin tule kyllästymistä.


 Natural Balance Soup   

Raaka-aineet:

Ainesosat tomaatti & basilikakeitto 
herneproteiini, soijaproteiini, tomaattijauhe (17,9 %), fruktoosi, maissitärkkelys, suola, luontaisia aromeja, perunaproteiini, inuliini, rypsiöljy, basilika (0,4 %), sitruunahappo, väri (paprikauute), pippuri.
Valmiin keiton suolapitoisuus on 0.9 %.Ainesosat parsakeitto:
herneproteiini, soijaproteiini, maltodekstriini, maissitärkkelys, fruktoosi, suola, luontaiset aromit, pinaattijauhe, kuivattu auringonkukkajauhe, parsannuppu (2,9 %),perunaproteiini, inuliini, rypsiöljy, sipulijauhe.
Valmiin keiton suolapitoisuus on 0,8 %.100% luonnollisista raaka-aineista valmistetut keitot sisältävät optimaalisen ravintokoostumuksen. Ne tekevät olosta kylläisen ja auttavat keskittymään ja jaksamaan paremmin. Keittojen proteiinipitoinen koostumus on peräisin  kolmesta luonnollisesta kasviperäisestä proteiinilähteestä, herneestä, soijasta ja perunasta. Yhdessä annoksessa on vain 100 kaloria. 


 

10px.jpg 15.gif      OPTIMAALINEN RAVINTOSISÄLTÖ
Keitot sisältävät runsaasti proteiineja ja ovat täydellisiä aminohappokoostumuksiltaan. Keitot ovat vähärasvaisia ja sisältävät optimaalisen suhteen omega 3 ja omega 6 –rasvahappoja. Keitot ovat vähähiilihydraattisia ja niiden glygeeminen indeksi (GI) on alhainen. Inuliini toimii prebioottina, joka ylläpitää suoliston hyvää mikrobikantaa ja edistää
ravintoaineiden imeytymistä.  
Reduce.jpg VÄHENTÄÄ NÄLÄNTUNNETTA JA MIELITEKOJA
Keitot sisältävät paljon proteiinia ja riittävästi kuituja. Alhainen GI tasapainottaa verensokeria ja ehkäisee makeanhimoa. Keitot nautitaan lämpimänä ja lämpimät ruoat lisäävät kylläisyydentunnetta enemmän kuin kylmät ruoat.17.gif PARANTAA ENERGIATASOA JA KESKITTYMISKYKYÄ          Verensokeria voidaan pitää tasaisena syömällä säännöllisesti ateriat ja välipalat. Tasainen ateriarytmi pitää yllä
keskittymiskykyä ja pysyt energisenä koko päivän. Useimmat ihmiset voivat käyttää pitämään yllä suorituskykyä, oli kyse työstä tai liikunnasta.


08.gif 100 % LUONNOLLISET raaka-aineet
Keitot sisältävät perusraaka-aineita kuten tomaattia, basilikaa, pinaattia ja
parsaa.16.gif EI SISÄLLÄ
gluteenia, laktoosia, keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita. Keittojen yleisin
mahdollinen allergiaa aiheuttava ruoka-aine on soijaproteiini.ReadyIn1Minute.gif HELPPO VALMISTAA
Valmis 1 minuutissa. Sekoita jauhetta kuumaan veteen ja nauti.

Tämän mukaan olis tarkoitus mennä:  

Wellness Roadmap™
Wellness Roadmap™ on Oriflamen laihdutus- ja painonhallintaohjelma, joka perustuu Harvardin yliopiston ja alan asiantuntijoiden antamiin suosituksiin terveellisestä ruokavaliosta ja terveellisistä elämäntavoista. Wellness Roadmap™ –menetelmän on kehittänyt professori Stig Steen ja hänen tutkijatiiminsä Igelösa Life Science Community –tutkimuskeskuksessa Ruotsissa.

TÄSTÄ LINKISTÄ LISÄTIETOA ROADMAPISTA   

Selkeää luetavaa, kuvien kera:  hyvinvointi, painonhallinta, liikunta, tuotteet, ateriamalleja, tietoa ruoka aineista ym... KANNATTAA LUKEANatural Balance Shake luonnollinen valinta   


healthy snackSuklaanmakuinen juomajauheAlla asiat joita   VOI LUKEA SHAKESTA TÄSTÄ KLIKKAAMALLA 


 

1. Puhtaita, luonnollisia raaka-aineita täydellisessä suhteessa
2. Kolme hyvää proteiinilähdettä (herne, muna, hera)
3. Sisältää paljon hyviä omega 3 –rasvahappoja
4. Matala GI-arvo vähentää mielihaluja ja makeannälkää
5. Koostumus on patentoitu, ja se on saatavissa vain Wellness-linjassa
6. Ei sisällä keinotekoisia makuaromeja
7. Vaikutus turvalliseen ja pysyvään laihtumiseen on kliinisesti osoitettu

Välipalapatukka suklaapaloilla


 Ihana terveellinen 100 % luonnollinen välipalapatukka KLIKKAA TÄSTÄ JA LUE LISÄÄ PATUKOISTA
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti