sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

HALUATKO PALJON TUOTTEITA!!

HEI! Oriflamella on suuri kesätuote - kampanja, kun otat oman asiakasnumeron pääset nauttimaan mahtavista kampanja ym. eduistamme.
lisäksi saat tuotteet 25% alennuksella.
Kauttani liittymällä saat lisäbonusta, laita meili niin saat oman asiakasnumeron ja lisä tietoa kampanjasta ym.os. mervi.virvel@gmail.com.


Kampanja tuotteiden lisäksi saat uuden etuja:

Uuden edut löydät tästä.
KAUNEUTTA POHJOLAN LUONNOSTA:

Oriflame tarkoittaa laatua


Pohjolan luonto on ollut Oriflame-kosmetiikan lähtökohta siitä saakka, kun yritys perustettiin yli 40 vuotta sitten Ruotsissa.


Missä tahansa Oriflame-tuote on valmistettu tai ostettu, tuotteidemme laatu on aina yhtä korkea. Oriflame toimii 62 maassa ja käyttää niissä kaikissa samaa laatustandardia. Oriflame huomioi laadun kaikissa tuotannon vaiheissa.

Eräs laadunvalvonnan välineistä on tehdä jatkuvia tarkastuksia Oriflamen tuotantolaitoksille ja yhteistyökumppaneille. Toiminta Oriflamen kanssa onnistuu vain, jos laatuvaatimukset täyttyvät. Täydellinen hygienia on eräs tiukimmista kriteereistä. Tehtaiden pinnoista otetaan säännöllisesti näytteitä, joista ei saa löytyä ei-toivottuja mikrobeja. Tuotteissa käytetty vesi on aina erikoispuhdistettua. Sijainnistaan riippumatta, tuotantolaitosten sisäilma on aina erikoissuodatettu saasteista ja mikro-organismeista.

Eräs Oriflamelle tärkemmistä asioista on tuotteiden turvallisuus. Oriflame-tuotteet noudattavat alan korkeimpia kansainvälisiä standardeja. Oriflame asettaa tuoteturvallisuudelle lisäksi omia tiukkoja vaatimuksia. Turvallisuuden varmistavat testit tehdään vapaaehtoisilla aikuisilla koehenkilöillä terveydenhoitohenkilökunnan läsnäollessa.

Oriflame-tuotteita, tai niiden raaka-aineita, ei testata eläimillä. Eläinperäisistä raaka-aineista Oriflame-tuotteissa käytetään vain sellaisia, joiden saamiseksi eläintä ei tarvitse vahingoittaa eikä tappaa. Näitä ovat esimerkiski maito ja hunaja. Oriflamelaiset ja Oriflamen asiakkaat voivat olla huoletta, sillä he käyttävät korkealuokkaista, turvallista ja eettisesti kestävää kosmetiikkaa.

Tietoa Oriflamesta:
http://fi.oriflame.com/about-oriflame/index.jhtml

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti