perjantai 17. tammikuuta 2014

Tule seuraamaan laihdutusta Roadmap malliin!

 Heit alkuun tiedoksi, että tämän jutun kirjoittamiseen on aikaa rajallisesti, siksi saattaa olla selkeesti kiireestä johtuvia lauserakenteita, mutta ensi viikosta aikaa perehtyä paremmin.
Olen aloittamassa  Roadmap painonhallintamenetelmällä itseni kaventamisen (eikös ollutkin inhimillisesti sanottu ei tunnu niin tylsältä)  kylläkin viikonlopun jälkeen, ( 50v juhlat viikonloppuna). 

TUTUSTU TÄSTÄ ROADMAP MENETELMÄÄN 

Jutussa on muitakin linkkejä tuotteisiin, rullaa aina alas asti niin pääset lukemaan tietoa tuotteista.

Tämä menetelmä sopii minulle erityisen hyvin koska Roadmap noudattaa ruokaympyrämallia jolloin syöminen on monipuolista ja voi syödä kaikkea järjen kanssa heh heh, no siinäpäs se onkin eihän tässä oltais jos se järki olis aina vienyt voiton, mutta yritetään nyt laittaa syöminen oikeaan kuosiin. Maanantaina voi muistella vanhoja aikoja, sitä niin mussutettiin kaikkea ihanaa roppakaupalla varastoon, että jaksaa seuraavan 2 viikkoa noudattaa oikeammanlaista syömistapaa ja siitä eteenpäin elämän kestävää ihanaa nautiskelua ruualla jota olenkin jo elämän ajan harrastanut, mutta nyt on tarkoitus oppia tekemään se oikein. Olennaisinta tässä on oikean ruokarytmin hallinta johon hyvä syöminen perustuu niinkuin Patric Borg suomen ruokaguru kirjassaan opastaa, Patric olikin pitämässä luentoa hyväsyömisestä, josta tulen kertomaan tuonnempana.  

Siis nyt tähän Roadmappiin, (joka perustuu syömisrytmiin ja oikeanlaiseen ravintoon sekä Wellness shakeen joka on puhdasta korkealuokkaista, laadukkaista raaka-aineista valmistettua täyttä ruokaa siis ei lisäaineita ja aromivahventeita, tämä ei ole mikään dieettikeitto tai vastaava synteettinen lisäaineilla ja aromeilla koostettu ihmedieetti vaan normaaliin ruokaan pohjautuva elämäntapamuutos. Shake on niin laadukasta ja korkealuokkaista täyttä ravintoa, että sitä annetaan sairaalassa keskosille ravinnoksi vahvistamaan pieniä ihmisen alkuja, shake on alunperin kehitetty massiivisiin leikkauksiin meneville potilaille sekä leikkauksen jälkeiseen tervehtymiseen, shaken kehittäjä lääketieteen professori Stig Steen halusi kehittää ravintolisän joka on luonnollista ruokaa eikä sisällä synteettisiä aineita kuten kaikki muut markkinoilla olevat ravintolisät.
 
Aamu alkoi kuten aina suklaashake
annoksella....luit oikein suklaata ensiksi  ( kuvassa shake on purkissa oli jo otettu kuvausvaiheessa)  ja sitten aamupalaksi söin aikalailla normi aamiaisen siinä ei mitään muutosta entiseen eli ruisleipä, leikkele/tonnikala, vihanneksia (salaatti + kurkkua, tomaattia, paprikaa vaihdellen ) aika uusi tuttavuus mun elämässä on jugurtti, koska olen aina pitänyt sitä turhana, olen nimittäin maidon puolesta puhuja, 2 lasillista päivässä ehkäisee osteoporoosia paremmin kuin mikään muu maitotuote maidossa olevan kalkin vuoksi, näin olen lukenut ja kuullut ja satun tykkäämään maidosta, no tyttärien innostus turkkilaiseen jugurttiin siis maustamattomaan johti minut kokeilemaan ja hyväähän siitä tuli kun laittoi mustaherukoita ja vähän hunajaa, suorastaan vie kielen mennessään, tuota hunajan käyttöä kyllä en ota tavaksi onhan siinä aikalailla kaloreita, shake ja otetut vitamiinit sisältää täydelliset MAKRO -JA MIKRO ravinteet, joten ne pitää terveellisyys puolesta täysin huolen,  tänään laitoin jugurttiin mandariinia ja puoli teelusikallista hunajaa ja joka ainoa aamu jo 5 vuoden ajan vitamiinipussi ( Woman Pack näkyy kuvassa) joka sisältää monivitamiinin jossa on kaikki naisen päivittäin tarvitsemat vitamiinit, ( ps. löytyy myös miehille oma) 2 omegaa ja markkinoiden voimakkain antioksidantti Astaksantiini ( googleta) josta kirjoitan myöhemmin. TUTUSTU TÄSTÄ WOMAN PACK VITAMIINEIHIN
Shaken tarkoitus on laittaa aamu käyntiin ja käynnistää elimistön toiminnot tehokkaasti, shake vilkastuttaa aineenvaihduntaa tehokkaasti ja minulla se toimii tehokkaammin kuin veden juonti kuonan poistamisessa toki lasi vettä otetaan ensin tyhjään vatsaan, mutta muuten koen vedenjuonnin pakkopullaksi en jaksa kulkea vesipullo kädessä ja oikeestaan se on minusta vähän omituista olkoon kuin hyväksi tahansa, no onneksi on shake. 
Lisää shakesta myöhemmin. TUTUSTU WELLNESS SHAKEEN TÄSTÄ 
Otan shaken n. 15 minuuttia ennen aamupalaa jolloin vatsa on sen verran täyttynyt hyvän proteiinin määrästä, että aamupalan jälkeen on pitkään täysi olo eikä ole nälkä ennen lounasta joka on n. 3-4 tunnin kuluttua. puoli tuntia ennen lounasta shake annos ja lounaaksi  syön salaattia ja Wellness keitto annoksen  joko tomaatti tai parsakeittoa sekä ruisleivän jos jaksan. Shake täyttää niin paljon, että ruuan määrä pienenee selkeesti johon Roadmapmalli myös perustuu, shakessa on 65 kaloria joten tässä mallissa on päivittäinen kalorimäärä pieni ja sillä saadaan laihtuminen ( kavennus) hyvin käyntiin, Roadmap mallin mukaan mennään 2 viikkoa, josta siirrytään  tehokkaan alun jälkeen  normaali elämän kestävään muutokseen ruokailutavoissa. 
Lounaan jälkeen välipalaksi otan kahvin  ja ( ikusen keksin syrjäyttäneen)  Wellness uutuuden suklaa
välipalapatukan puolikkaan, enempää ei jaksa on niin täyttävää  ja  täyttä ravintoa, ( siitä lisää myöhemmin) TUTUSTU TÄSTÄ PATUKOIHIN
puolituntia ennen päivällistä shake annos ja lounaaksi Wellness Soup keittoa PARSAKEITTO
ja salaattia tai höyrytettyjä vihanneksia, katso roadmap mallista eri vaihtoehtoja, ja 
TÄSTÄ  tästä löydät tietoa muista painonhallinta tuotteista tomaattikeitosta, muista shakeista, Wellness patukoista. Iltasyönnistä kirjoittelen maanantaina koska tänään juhlimaan ja ilta menee sen mukaan, mutta jos joku nyt haluaa kokeilla ens alkuun niin päivälliseksi shake annos puolituntia ennen ja lisäksi hörytettyjä vihanneksia, Wellness Soup keittoa, kanaa tai jotain vastaavaa, illlalla vaikka kahvia, Wellness patukka,  hapankorppua, hedelmää ym.. kevyttä tai juomaksi uutta Potanical juomaa TUTUSTU TÄSTÄ POTANICAL JUOMIIN
vaikka ruokamäärät on pieniä ja syön kevyesti niin nälkäisenä ei tarvitse olla siitä pitää otettu shake huolen. Shake sisältää hyviä proteiineja, hyviä hiilareita paljon kuitua. tarkemman tuoteselosteen laitan liitteenä. Lisää myöhemmin nyt täytyy alkaa valmistautua iltaan.TÄÄLLÄ LISÄÄ TIETOA WELLNESS TUOTTEISTA  
well_stiegsteen.png

Professori Stig Steen

Lääketieteen tohtori, sydän- ja rintaelinkirurgia, Lundin yliopistollinen keskussairaala.
Stig Steen on yksi Wellness by Oriflame -tuotteiden kehittäjistä. Patentoitu Wellness by Oriflame Natural Balance Shake on Stig Steenin ja Steenin tutkijaryhmän kehittämä koostumus, joka perustuu yli kahdeksan vuotta kestäneeseen perusteelliseen tutkimukseen tuotteesta, sen tehosta ja turvallisuudesta.
Stig Steen on sydän- ja rintaelinkirurgian professori ja eräs maailman johtavista keuhko- ja sydäntransplanttien ja elvytyksen asiantuntijoista. Steenillä on yli 35 vuoden kokemus lääketieteestä. Steen on erikoistunut ravitsemustutkimukseen, ja toimii yhdessä tutkimusryhmänsä kanssa Igelösa Nutrition Centerissä Etelä-Ruotsissa. Steenin tiimi ymmärtää perusteellisesti, mitä elimistö tarvitsee voidakseen toimia optimaalisesti terveenä sekä sairauden ja toipumisen aikana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti