maanantai 20. tammikuuta 2014

Tämä pitäisi olla kaikilla!No niin sitten ollaan jo vuoden 4:ssä viikossa menossa, jee kevät tulee, nytkin aurinko paistaa joten laittakaahan hyvät suojat kasvoille varsinkin jos ulkoilette paljon.

Tässä erittäin tehokas kaksivaikutteinen voide  kasvoille, tämä kuuluu mun helposti pigmentoituvan ihon hoitoon heti kun aurinko paistaa hangille eli nyt, vuosien saatossa olen oppinut sen, että jos haluaa pitää ikävät maksaläikät pois kasvoilta niin suojaus tulee aloittaa ns. " kevätauringon säteiden aikaan, mutta kuten sanottu heti kun paistaa, muun ajan käytän Diamond sarjan voiteita, koska niilläkin on ihoa vaalentava vaikutus ja kyllä voin sanoa, että ihoni on saanut ihastelua erityisesti kun olen käynyt kauneusiltoja pitämässä ja olen kyllä ihostani ylpeä. Suojakerroin on tässä 45 eikä estä ruskettumista, on vain vähän hitaampaa, mutta meillä helposti ruskettuvilla joiden ongelma pigmentoituminen usein on päivettyminen on helppoa.
Joskus vuosia sitten käytin meikkivoidetta kesätkin peittääkseni ikävät maksaläikät, mutta nyt kun niitä ei ole eikä näillä tuotteilla tule voi auringosta nauttia vapaasti, mutta kohtuudella, maksaläikäthän ei ole se pahin auringon huonoista puolista, kaikkihan sen tietävät IHOSYÖPÄ sen kun hmiset ottaisi vielä vakavasti, eli suojaudu


  • Olen siksikin tyytyväinen tähän Bioclinicin voiteeseen, että se ei ole pelkkä aurinkovoide vaan Bioclinic on edistyksellinen kosmeseuttinen ihonhoitolinja, jonka inspiraationa on ollut kauneuskirurgia, aivan HUIPPUA aurinkosuoja ja hoitava voide samassa purkissa. 


  • Bioclinic-tuotteiden ulkopakkaukset on valittu huolellisesti  yhteensopivaksi kunkin voiteen koostumuksen kanssa. Ilmatiivis pumppupullo suojaa aktiivisia aineosia ilmalta ja valolta. Se varmistaa tuotteiden tehon säilymisen parhaiten koko tuotteen eliniän.


  • Sarjaan kuuluu monia erityisihonhoitotuotteita kuten couperosa, aikuisiän acne, maksaläikkävoide, erityisesti veltostunut iho, tummat silmänaluset.


TUTUSTU TÄSTÄ  BIOCLINIC TUOTTEEISIIN


Bioclinic Active Defence Shield Day SPF 45 


Pigmenttiläiskiä ehkäisevä päivävoide SK 45

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti