torstai 11. huhtikuuta 2013

Tarjousta pukkaa!!

Nyt on tarjouksessa tuotteet joita minä hehkutan, varsinkin 
rusketus purkista on ehdottomasti minun juttu ja syy löytyy taivaalta,  vielä on paljon tehtävää, että ihmiset tajuavat kuinka vaarallisesta mollukasta ( lue aurinko) on kyse. Seuratessani auringon aiheuttamia syöpävaurioita niinkin läheltä kuin äitini kasvoista joista on muutaman kerran poistettu ihosyöpää jäädyttämällä ( ei onneksi jätä jälkiä) en todellakaan halua tieten tahtoen altistua vaaralle,  koska sen voi myös ennaltaehkäistä. Aurinko on siitä salakavala, että sen säteiden tunkeutuminen ihon alle ja sitä myöten soluja tuhoava vaikutus ja syöpäsoluksi muuntautuminen ei näy meille ihmisille vasta kuin pitkän ajan päästä, josta syystä elämme siinä harhassa että kaikki hyvin mitään ei tunnu eikä näy ja siellä se säde tekee tuhojaan kaiken aikaan.
Ensin aloin käyttämään  korkeakertoimisia aurinkosuojia ehkäisemään ikävän näköisiä maksaläikkiä jotka minulla olivat koko posken kokoisia, pääsin  niistä vihdoinkin eroon kaikkien Arbutiini ja ihotautilääkäri tuotteiden kokeilujen jälkeen Oriflamen maksaläikkien poistoon tarkoitetulla  tuotteella, auringonvaarojen tiedostaminen tuli pikkuhiljaa vahvistamaan suojaamisen tärkeyttä, otin myös vähitellen käyttöön itseruskettavat tuotteet niin kasvoille kuin vartalolle en ole mikään
rusketuspurkki mainos vaan käytän hillitysti vähän korostamaan kauniisti ihon omaa väriä. SUOSITTELEN kaikille siirtymistä turvallisempaan ruskettumiseen.


Ruskettavan tuotteen etu on huomattava se kosteuttaa ja hoitaa ihoa, väri ei ole sen kummempaa kuin meikkivoiteessakaan ainoastaa pysyy paremmin, rusketuksen aikaansaa  sokerimolekyyli joka muuttuu ruskeaksi ihon keratiiniproteiinin eli ihon omien aminohappojen kanssa ja antaa värin ihon uloimpaan pintakerrokseen.

Lue alla olevat vinkit tuotteen käytöstä


Laita viestiä jos haluat tilata kauttani saat lahjan kaupan päälle os. mervi.virvel@gmail.com

Tai tilaa itse omalla asiakasnumerolla saat 25 % alennuksen tuotteista ja useita aloitus lahjoja:
    

Unelmoitko kesästä? Anna sen näkyä kasvoillasi!

10.04.2013.
NYT on aika karkoittaa pitkä, harmaa talvi pois kasvoilta!
Kevät näyttää ensimerkkejään, mutta kasvot vaan ovat kovin kalpeat... Ei hätää! Anna kasvoille kevyt päivetys itseruskettavalla. Voit tilata kasvokuorinnan + itseruskettavan kasvogeelin YHTEISHINTAAN 9,90€ (setin norm.hinta 24,80€)
Etu on voimassa jakson 5 loppuun saakka. Tee siis tilauksesi viimeistään maanantaina 15.4.2013!  Setin tilausnumero on 429828  (normaali edustaja-alennus).
Oriflamen tuotepäällikkö Susanna Salo opastaa:
"Käytä kuorintaa keväällä 1-2 kertaa viikossa ihotyyppisi mukaan. Normaalista rasvaiseen ihoon taipuvainen iho nauttii kuorinnasta kaksikin kertaa viikossa. Kuivalle iholle riittää kerran viikossa. Hiero kuorintavoide kostutetuille kasvoille. Jos ihossasi on couperosaa (laajentuneita pintaverisuonia) jätä kohdat hieromatta, mutta levitä voidetta myös niiden päälle.  Huuhtele kuorintavoide runsaalla vedellä.
Levitä kuorituille kasvoille itseruskettava voide, joka antaa kasvoille kevyen sävyn jo kahden tunnin kuluttua, eikä kevätiho näytä enää kalpealta. Kevyt päivetys saa meikinkin hehkumaan kauniisti. Levitä voidetta tasaisesti kasvoille ja anna imeytyä hetki. Jos ihosi on erittäin kuiva, voit käyttää alla ohutta kosteusvoidetta tai kosteuttavaa seerumia.
Voit lisätä itseruskettavaa voidetta kasvoille niin usein kuin haluat, tai käyttää voidetta rusketuksen ylläpitoon esimerkiksi kerran viikossa. Muistathan, että keinorusketus ei suojaa ihoa auringossa kuten tavallinen rusketus."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti