perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskalenteri on taas täällä katso upeat tarjoukseni!

Hyvää pääsiäistä !Oriflamen suosittu jokavuotinen Pääsiäiskalenteri on taas täällä torstaista maanantaihin! Katso päivittäin vaihtuvat tarjoukset ja muista, että kukin tarjous on voimassa vain kyseisen päivän ajan!Tästä näet päivittäin vaihtuvat kalenteritarjoukset

Voit tilata tuotteet kauttani ja lähetän ne postissa tai suoraan omalla asiakasnumerolla jolloin saat ne suoraan kotiin 25% alennuksella tarjoushinnoista, tilaaminen toimii normaalina verkkotilauksena.

Tästä saat oman asiakasnumeron

Tänään pitkänäperjantaina kalenterissa.

Nyt saavat talven kuivattamat jalat kyytiä! Perjantain pääsiäistarjouksena on  KAKSI Feet Up -jalkojenhoitotuotetta! 


Feet Up Arctic Scandinavia Foot Cream -jalkavoide sisältää glyserolia ja karbamidia ja pehmittää jalkojen kuivaa ihoa. Tyrniöljy suojaa ja kosteuttaa jalkojen ihoa ja kanerva kosteuttaa. 75 ml.
Feet Up Arctic Scandinavia Foot Spray -deodoroiva jalkasuihke pitää jalat virkeinä ja jalkahienhajun loitolla. Tyrniöljy suojaa sekä kosteuttaa ja kanerva pehmittää ihoa. 150 ml.  

Voit lisätä pääsiäiskalenterituotteen myös odottavaksi tilaukseksi (ks. ohje ohessa). HUOM! Vain pääsiäiskalenterin tuotteet voi laittaa odottaviin tilauksiin! Ei muita tuotteita.

Setin tilausnumero: 429905

(setin arvo 17,80€)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti