sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Ihania uutuuksia sinulle nainen!

Kun tilaat itse tuotteesi saat ne aina 25 % alennuksella siis alennus tulee esitteen tarjoushintojen lisäksi. Esim.  ihanat ruusu sarjan uutuudet norm. 24.70€ tarjouksessa 14.70€ - 25 % sinun hintasi 11.02 € katso tuotteet sivu 144-145  Tästä esitteeseen

Voit tilata tuotteita joko itsellesi tai kerätä tilauksia saadaksesi kampanjapalkinnot saat aina 25 % alennuksen, tilaaminen ei sido mihinkään eikä Oriflamessa ole mitään maksullisia aloituspaketteja.

Jos haluat kauneudesta uran itsellesi ota minuun yhteyttä olen Oriflamella myyntipäällikkönä ja olet tervetullut ryhmääni,  mervi.virvel@gmail.com
Katso, mitä upeita etuja saat, kun rekisteröidyt nyt Oriflame-edustajaksi ja osallistut upeaan uuden Oriflame-edustajan aloituskampanjaan. Aloittaminen Oriflamessa on sinulle täysin maksutonta! Kampanja on voimassa jaksolla 5/2013 (26.3.-15.4.)

TULE MUKAAN ORIFLAMEEN -ALOITUSKAMPANJA J.5

1. VAIHE:

Kun uusi Oriflame-edustaja tekee vähintään 55 kampanjapisteen* tilauksen ensimmäisellä tilausjaksollaan, eli jaksolla 5, saa hän lahjaksi heleyttävät Giordani Gold Dreamy Moments Illuminating Pearls -puuterihelmet.
Giordani Gold Dreamy Moments Illuminating Pearls
Ihon väriä helyttävät ja kirkastavat puuterihelmet lisäävät hohtoa poskipäihin ja dekoltelle. Voit myös sivellä koko kasvoille antamaan lisähehkua. 25 g.

2. VAIHE:

Kun uusi Oriflame-edustaja tekee vähintään 55 kampanjapisteen* tilauksen myös toisella tilausjaksollaan, eli jaksolla 6, saa hän lahjaksi upean Rose of Dreams EdP-uutuustuoksun. Koko 50 ml.

Rose Of Dreams Eau de Parfum
Ranskan Provencesta kerättyjen hienoimpien ruusujen tuoksusinfonia yhdistyy arvokkaaseen mustaan tryffeliin ja kirpeään punapippuriin. 50 ml.

3. VAIHE:

Kun uusi Oriflame-edustaja tekee vähintään kolmannella tilausjaksollaan, eli jaksolla 7, tilauksen, ja kaikkien kolmen jakson tilausten yhteissumma on vähintään 330 kampanjapistettä*, saa hän lahjaksi trendikkään ja raikkaan Rose of Dreams -laukun. 
Rose of Dreams -laukku
Raikkaan valkoinen laukku on kesän ehdoton asuste! Tekonahkaisessa laukussa on kaunis kalanruotokuosi. Sisällä ja ulkona vetoketjulliset pikkutaskut. Tilavan laukun koko on 37 x 13 x 39 cm.

 Kampanja PDF tiedostona

Tässä lisätietoa ja etuja aloitusohjelmasta:  Uuden aloitusohjelma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti