maanantai 19. marraskuuta 2012

UPEITA LAHJOJA SINULLE!

Ota minuun yhteyttä  jos kiinnostut alla olevasta tarjouksesta 
kerron sinulle lisää. 

laita viestiä:
mervi.virvel@gmail.com 
tai soita 0465333720

TERVETULOA KAUNEUDEN MAAILMAAN!


on aloituskampanja uusille oriflame-edustajille! Se on voimassa jaksoilla 16-17 eli 14.11.-4.12.2012. Katso upeat edut!
Näytä kauneutesi ja tyylisi koko maailmalle! 


Liity nyt Oriflameen   ja sinulla on mahdollisuus saada alla olevat lahjat kaupan päälle lisäksi saat aina Oriflame tuotteista 25 % alennuksen ja oheistuotteista saat 12,5 % alennuksella, katso myös alla oleva  linkki josta näet aina voimassa olevat uuden aloittajan edut. Voit tilata tuotteita itsellesi tai kerätä tilauksia myös muilta  ja saat alennukset joka tapauksessa.


Kun liityt kauttani saat lisäksi minun omasta kampanjastani NOMINATION classic rannekkeen TAKUU todistuksella  ja Pag Organizerin.
Laita tavarasi järjestykseen ja ne kulkevat aina mukana, kun vaihdat laukkua siirrät vain Pag Organizerin toiseen laukkuun, kätevää! Aloituskampanja uusille lahjat!

 Setti sisältää mustan Maxi Lash 3D Mascaran ja 
Giordani Gold Make-up Base -meikinalusvoiteen.
  • Maxi Lash 3D Mascara : Kamparipsivärin pallonmuotoiset pigmentit luovat ripsiin 3D-tuuheutta ja syvänmustan värin. Kaksipuolinen kampamainen harjaosa tavoittaa jokaisen ripsen ja tekee ripsistä extratuuheat. Hajustamaton. 8 ml.
  • Make-up Base: Orkideauute pehmittää ihoa ja antaa sille tasaista hehkua. Ylellinen meikinalusvoide pohjustaa ihon ennen meikkiä ja saa Giordani Gold -meikkivoiteesi kestämään vieläkin pidempään. 30 ml. By Marcel Eau de Parfum -tuoksu! Tuoksu on maailmankuulun muotisuunnittelijan, Marcel Marongiun suunnittelema. Tuoksusta voi aistia mm. rock rosen, turkkilaisen ruusun ja mokkanahkan. Koko 50 ml.

  Käytännöllinen ja kaunis 
musta käsilaukku on koristeltu 
 ainutlaatuisella orkideakuosilla. Laukun mitat: leveys noin 33 cm, korkeus noin 20 cm ja syvyys noin 17 cm

Kampanja PDF-muodossa
Tutustu myös uuden Oriflame-edustajan muihin etuihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti