maanantai 19. marraskuuta 2012

Upeita lahjasettejä uudistuneesta Time Reversing sarjasta.

TIME REVERSING
SKIN GENIST

Uudistettu Time Reversing -linja on kehitetty yli 45-vuotiaiden ihon tarpeisiin. Ihon nuorekkuuden salaisuus löytyy omista kolmesta Beauty Genes™ -kauneusgeenistämme. Ihoa ravitseva GenisteinSOY tunnistaa ja vahvistaa ihon omia Beauty Genes™ -kauneusgeenejä. Uudelleenaktivoituina ne säilyttävät ihosi nuorekkaan ulkonäön: heleyttää, silottaa, kiinteyttää, lisää kimmoisuutta ja tasoittaa ihon väriä. GenistenSOY on soijasta johdettu ravitseva aineosa, joka toimii geneettisellä tasolla. Aktiiviaine on lähes vuosikymmenen kestäneen laajan tutkimuksen tulos. Kapseloituna ja 10 kertaan puhdistettuna se kykenee imeytymään syvälle ihoon ja tehoaa kaikkiin aikuisen ihon tarpeisiin.

LAHJAKSI!


Time Reversing Skin Genist™ -setistä saat tyylikkään näköisen joululahjan, joka tekee hyvää iholle.
Nuorekkaamman näköinen, heleä, kuulas, kaunis ja sileä... Kukapa ei haluaisi ihon näyttävän tältä. Nyt voit ostaa lahjaksi kauniit ihonhoitosetit, joista saa näyttävän joululahjan!

Setti 1

 Time Reversing SkinGenist™ Day Cream -päivävoide + Time Reversing SkinGenist™ -tehoseerumi uskomattomaan hintaan 45,90€. Setin arvo on 92€, joten säästät huikeat 46,10€!

Setti 2

 Time Reversing SkinGenist™ Night Cream -yövoide + Time Reversing SkinGenist™ -tehoseerumi hintaan 45,90€. Setin arvo on 92€, joten säästät tästäkin setistä 46,10€!

Tietoa tuotteista:

SKINGENIST™ DAY CREAM -päivävoide
Aikuisen naisen päivävoide silottaa ryppyjä ja kirkastaa ihon väriä. Ylläpitää ihon kuulautta ja nuorekkuutta. Sisältää suojakertoimen 15. Koko 50 ml.
SKINGENIST™ DAY & NIGHT ESSENCE -seerumi
Seerumi uudistaa ihoa, silottaa juonteita sekä ryppyjä ja kiinteyttää sekä kirkastaa ihoa. Kullanväriset mikrohiukkaset sulavat sormissa ja antavat kasvoille hennon lämpimän hehkun. Koko 30 ml.
SKINGENIST™ NIGHT CREAM -yövoideYövoiteessa on tehokas ryppyjä silottava koostumus. Kapseloitu GenisteinSoy säilyttää ihon nuorekkaan ulkonäön. Täyteläinen yövoide ravitsee ja uudistaa ihoa yön aikana. Koko 50 ml.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti