torstai 29. maaliskuuta 2012

UUTUUS KIDS-TUOTTEET LAPSILLE!


http://www.originelli.fi/artikkeli?id=27828726&tyyppi=Wellness

Onko sinulla kammottavia makumuistoja kalanmaksaöljystä? Lusikallista kalanmaksaöljyä höystettiin hilpeällä kannustuksella: “Syö särkeä, se kasvattaa järkeä”. Joka aamuinen ruokalusikallinen kalanmaksaöljyä palasi suuhun koko koulupäivän ajan.

Minun lapsuudessa tämä oli joka aamuinen lusikallinen siihen aikaan tarhaksi sanotussa nykyisessä päiväkodissa jolle kyllä entinen nimitys olisi kuvaavampi kuin päiväkoti joka paremminkin sopisi perhepäivähoidolle toimitaanhan siellä päivä kodissa.
Muistan aina pojan jolle kiinnipitämällä ja huudon ja rimpuilun saattelemana työnnettiin lusikallinen väkisin suuhun eikä sitä kukaan kyseenalaistanuT sen paremmin lapsen vanhemmat kun kukaan muukaan se oli sen ajan mentaliteetti, mutta kuitenkin jo silloin lapsille annettiin ravintolisää eli ei siis ole mikään nykyajan keksintö ja  nykyään istuttais käräjillä vastaavasta toiminnasta. Ennen oli kalanmaksa öljy ja nykyään omega, on täysin perusteltua antaa  lapsille omega 3 sen laajasti tutkittujen myönteisten ominaisuuksien ja hyötyjen takia.


TUTUSTU TUOTTEISIIN


Linkistä pääset tutustumaan WellnessKids Omega 3 –kalaöljy & WellnessKids Multivitamin & Mineral tuotteisiin.


OMEGAN HYÖDYT:

Omega 3 -rasvahapoilla on monia hyötyjä kasvaville lapsille. Se vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi silmien ja aivojen kehittymiseen, keskittymiseen, tarkkaavaisuuteen, muistiin ja lukemaan oppimiseen. Rasvahappojen tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet suojaavat lapsen luustoa, niveliä ja lihaksia.

Omega 3 -rasvahapot ovat välttämättömiä rasvahappoja. Tämä tarkoittaa, että elimistö ei voi muodostaa niitä itse, vaan niitä on saatava ravinnon mukana. Välttämättömistä rasvahapoista on hyötyä lähes koko elimistölle sydämen hyvinvoinnista hermostoon, silmiin, immuunipuolustukseen, verenkiertoon, lisääntymiseen ja niveliin. Niillä on myös tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia, ja ne saattavat helpottaa esimerkiksi nivelrikon oireita. Eräs välttämättömien rasvahappojen hyötyjä on niiden vaikutus ihon hyvinvointiin ja kauneuteen. Omega 3- rasvahapot ovat solukalvon rakenneosa, ja ne ylläpitävät kalvon kosteuspitoisuutta ja vahvuutta. Ne myös aktivoivat kollageenin ja elastiinin erittymistä ja edistävät ihon nuorekkuutta. Yhdessä A, D ja E-vitamiinien kanssa ne ehkäisevät epäpuhtauksiä, mustapäitä ja tukkeumia myös murrosikäisten ihossa.

Tässä tuli samalla vähän infoa aikuisenkin hyödyistä, Wellness linkistä löydät lisä tietoa aikuisten Omegasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti