keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

JUHANNUSKALENTERI 3.6.2020

Juhannuskalenteri on täällä kesäisin tarjouksin 1.-18.6.! Katso päivittäin vaihtuvat tarjoukset, kukin tarjous on voimassa vain kyseisen päivän ajan.

Jos haluat tilata juhannuskalenterissa olevan tuotteen niin laita viesti kommenttiin tai meili os. mervi.virvel@gmail.com, olen sitten sinuun päin yhteydessä tilausasiassa.
Päivittäin vaihtuva juhannuskalenterituote tulee tilata kyseisenä päivänä klo 21.00 mennessä, eli laita siihen mennessä viesti jos haluat tuotteen.

Teen seuraavan Oriflame tuotetilauksen torstaina 4.6. laita tilaus klo 21.00 mennessä.
Saat kiitokseksi korulahjan korukaupastani www.alisevkoru.fi

                                               
Diamond Cellular Micellar Solution -puhdistusvesi

Tänään 3.6 juhannuskalenterissa on eilisessä postauksessa ollut puhdistustuote.

Tällä hinnalla timanttiputsari ei ole kyllä mun muistin mukaan ollut koskaan.

Tämä on tuote jota ilman en voi olla ja tämä ei ole mikään mainoslause vaikka sille kuulostaakin. Diamond sellular misellivesi tutummin ( timanttiputsari ) on ollut meidän perheen kaikkien naisten käytössä alusta asti siis jotain 10 vuotta en tarkkaa aikaa muista milloin tuli markkinoille.
Kolmoisputsari joka poistaa silmämeikin sisältää puhdistusmaidon ja kasvoveden.
Silmämeikin poistoon ollut ehdoton ykkönen, nyt rinnalla kulkee uusi öljyputsari, josta kerroin myös edellisessä postauksessa, misellitekniikan ansiosta tuote on kirkas vaikka sisältää puhdistusmaidon.

Misellivesi on mieto vaihtoehto meikinpoistoon ja on tehokas tuplapuhdistaja perinteisen puhdistusemulsion ja kasvoveden lisäksi.

Misellivesi on 3-yhdessä-tuote: puhdistusemulsio, kasvovesi ja meikinpoistoaine. Misellitekniikan avulla puhdistusemulsio poistaa meikin ja epäpuhtauden hellävaraisesti pyyhkimällä. Vettä ei tarvitse käyttää huuhteluun. Sopii herkälle iholle.

  • Misellitekniikan molekyylirakenne sitoo likaa itseeensä ja puhdistaa hellävaraisesti.
  • Heleyttää ihoa
  • Saa ihon näyttämään raikkaalta
  • Puhdistaa ja kosteuttaa samaan aikaan
  • Saippuaton, alkoholiton.
Diamond Cellular

Diamond Cellular on ylellinen anti-aging -ihonhoitolinja sisältää ainutlaatuisen sekoituksen aitoa timanttipuuteria sisältävää Diamond Elixir TM -aktiiviainetta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti