tiistai 14. huhtikuuta 2015

Ihanaa ylellisyyttä!!GG puuterihelmet

Ihanaa hehkua ja väriä kasvoille antaa nämä upeat puuterihelmet.
Ise käytän puuterihelmiä ympärivuoden, kahdella sävyllä mennään,  koko kasvoille laitan keskikohtaa lukuunottamatta,  kevyesti sävyä Natural Pronze, sillä saa kauniin hehkun iholle eikä tule liian tunkkainen kun laittaa todella kevyesti, käytän helmiä myös poskipunana siinä värisävyä Natural Radiance jossa on ruskeita ja vaalenpunaisia helmiä yhdessä, joskus laiskempana meikkaajana laitan koko kasvoille eikä tee kuitenkaan punaiseksi, kun käyttää herkkää kättä, 

Pohjalle kannattaa laittaa meikkivoide tai sävyttävä päivävoide, itse hehkutan uuden Giordan Gold sarjan CC - voidetta, yksi voide jolla monta vaikutusta päivävoide joka sävyttää ja peittää kaikki ongelma kohdat kerralla eikä tarvita erikseen peitetuotteita, sopii hyvin kiireiseen arkimeikkiin, itsellä on pientä couperosaa eli punoitusta nenänpielissä joihin jouduin aiemmin laittamaan peitevoidetta, nyt peittyy tällä CC - voiteella, tuttavani jolla on maksaläikkiä kasvoissa ja käyttänyt siksi aina erittäin peittävää meikkivoidetta oli ihmeissään kun näin kevyt voide peitti maksaläikät kokonaan ja on ollut todella tyytyväinen, tällä saa kyllä kauniin ja virheettömän näköisen ihon eikä tarvita monia eri tuotteita.

Nyt saat nämä Giordani Gold aurinkopuuterihelmet hintaan 9,90€ (norm. 34,00€), kun ostat esitteestä 25 eurolla, tämä etu on voimassa 16.4 asti.

Tässä Oriflame esite!


Nyt saatiin takaisin tämä ihana 

Time Reversing SkinGenist -yötehoseerumi 

uudistettuna entisaikaan tämä tunnettiin tuhkimo tippana, suoranaista ylellisyyttä kasvoille, jokanaisen tulisi käyttää seerumeita ym.. tehoaineita kasvo voiteiden lisäksi.


GG seerumi Aktivoi ihosi luonnolliset yönaikaiset uudistumisprosessit. Silkkimäinen helmiäisseerumi sisältää GenisteinSOY ja CelluRepair-aktiiviaineita sekä C-vitamiinia, jotka tehoavat yön aikana ja jättävät ihon pehmeämmäksi, sileämmäksi, kiinteämäksi ja kirkkaammaksi. 

Nyt uutuus tarjous 34,90 ( 50.00)

Tässä vielä CC - voide


Giordani Gold CC-voide SK 35

Monikäyttöinen meikki-/ihonhoitotuote, jossa on kevyt koostumus ja kestävä, puolipeittävä sävy. Patentoitu Brightening-tekniikka sisältää aktiiviaineita, jotka kirkastavat ja heleyttävät ihoa. Suojakerroin 35 sekä UVA/UVB -suojat. 

 Hinta 23,00 €

 

 

Tuotteita voit tilata laittamalla viestin mervi.virvel@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti