perjantai 7. helmikuuta 2014

Terveyttä roppakaupalla!

Tää mun blogi on kyllä nyt vähän hiljaisella, mutta kirjoittelen tänne kuitenkin jotain ja mene ja tiedä vaikka se innostus siitä taas nousisi katsotaan sano... ;)

Tuolla aiemmassa postauksessa kirjoitin Roadmap menetelmästä, siis siinähän on kerrottu laihduttamisesta / hyvinvoinnista / liikunnasta / ravinnosta ym... mitä hyvään elämiseen tarvitset ja niin että sen meikäläinenkin ymmärtää ;)
Tässä kerron uudesta ihanuudesta jonka löysin omiin aamuihini nam....

Vanilja shaken ja appelsiininmakuisen virkistävän Botanical juoman yhdistelmä,  aivan ihana herkku ja mikä parasta terveellisintä mitä voi olla, ymmärrätte kun luette mitä nämä sisältävät.ENSIN SHAKESTA
Patentoidun Natural Balance Shaken on kehittänyt professori Stig Steen yhdessä tutkijaryhmänsä kanssa,  joka perustuu yli kahdeksan vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön.

Stig Steenin johtama ja perustama tutkimuskeskus Wellness Centre of Expertise

Professori Stig Steen

Stig Steen on sydän- ja rintaelinkirurgian professori ja eräs maailman johtavista keuhko- ja sydäntransplanttien ja elvytyksen asiantuntijoista. Lääkäriuransa aikana Steen on kiinnostunut ravinnon terveysvaikutuksista, ja hän on Igelösä Life Science Community –ravitsemustutkimusklinikan perustaja ja johtaja.

Shaken kehittäjät kertovat käyttävänsä itse shakea jokapäivä sen terveysvaikutusten vuoksi vaikka eivät laihduta, tuote on niin optimaalisen korkealaatuinen  koska  raaka-aineista  on otettu irti paras mahdollinen eli tietää syövänsä parasta tarjolla olevaa ravintoa ja siksi ainakin itsellä on turvallinen olo jos ravinnonsaanti välillä on mitä sattuu, kun olen luonteeltani herkuttelija.

Valmistusaineet

Natural Balance Shake sisältää optimaalisen määrän puhtaita, turvallisia ja luonnollisia raaka-aineita, jotka elimistö käyttää tehokkaasti hyväkseen. PATENTOIDUSSA koostumuksessa on mukana kolme proteiinilähdettä, omega 3 ja 6 –rasvahappoja, hitaasti imeytyvää hiilihydraattia sekä kuitua. Raaka-aineiden mukana valmisteeseen tulee myös luonnollisia vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja. Shake ylläpitää tasaista verensokeria ja pitää olon pitkään kylläisenä.

1. Puhtaita, luonnollisia raaka-aineita täydellisessä suhteessa
Natural Balance Shaken hiilihydraatit tulevat
 •  herneestä, omenasta, kananmunasta, maidosta ( hera), ruusunmarjasta ja sokerijuurikkaasta.  Shake sisältää paljon terveellisiä omega 3 –rasvahappoja, ja sen hiilihydraatit sisältävät paljon kuitua ja pilkkoutuvat hitaasti.

2. Kolme hyvää proteiinilähdettä (herne, muna, hera)

3. Sisältää paljon hyviä omega 3 –rasvahappoja ( saadaan pellavansiemeniä syöneiden kanojen munista

4. Matala GI-arvo vähentää mielihaluja ja makeannälkää.

Lisää shakesta täällä 
 Superjuomat

Botanical Infusion Revitalise 

 Appelsiininmakuinen Inuliinijuomajauhe 

Revitalise-juoman oloa terävöittävät luonnolliset aineet ovat:
 • Musta tee: Musta tee hoivaa sydäntä, sillä sen sisältämät flavonoidit ehkäisevät veren haitallisen LDL-kolesterolin hapettumista.
 • Ginseng: Ginseng on yleiskuntoa vahvistava adaptogeeni. Ginsengin tehosta kertoo, että ginseng-juuren kuljettaminen Suomeen on kiellettyä, koska se luokitellaan vahvaksi lääkeaineeksi. Sitä saa kuitenkin käyttää piristävänä ainesosana esimerkiksi elintarvikkeissa.
 • Guarana: Guarana on eteläamerikkalainen pensas, jolla on samanlainen piristävä vaikutus kuin kahvilla. Kasvin nimi tulee guaraní-heimosta, joka on käyttänyt sitä poistamaan nälän tunnetta.
 • Muskotti ja neilikka: Tuttuja mausteita on käytetty perinteisesti piristämään ja kiihdyttämään aineenvaihduntaa. Neilikka ansaitsee erityismaininnan, sillä sen fenoli- ja antioksidanttisuusarvot ovat mausteista kaikkein korkeimmat. Se torjuu monia bakteereja, viruksia ja sieniä, ja lievittää kipuja muun muassa lihaksissa, nivelissä ja päässä.
 • Appelsiiniaromi: Raikas ja luonnollinen appelsiini antaa juomalle miellyttävän sitrusvivahteen.

 

Saatavana myös rauhoittava

Botanical Infusion Relax


Mausteinen Inuliiniyrttijuomajauhe


Relax-juoman lempeä koostumus sisältää luonnon omia ”rauhoittavia":
 • Rooibos: Etelä-Afrikasta kotoisin oleva punapensas ja siitä tehty rooibos tee tunnetaan sen lukuisten terveysvaikutustensa takia. Rooibosta pidetään suoranaisena nuoruudenlähteenä, sillä se sisältää paljon antioksidantteja.
 • Kamomilla: Kamomilla rauhoittaa hermoja, tuo unta, ja vie pois stressiä. Se ehkäisee loppuun palamista, rauhoittaa ruoansulatuselimistön toimintaa, sekä auttaa hermosärkyihin ja monenlaisiin kiputiloihin.
 • Kaneli: Tuttuakin tutumpi kaneli on poikkeuksellisen vahva antioksidantti. Kanelilaatujen antioksidanttimäärä vaihtelee, eli ihan mikä tahansa korvapuusti ei välttämättä nuorenna. Korkealuokkaisen kanelin antioksidanttisuus kuitenkin päihittää lähes kaikki muut ruoka-aineet.
 • Mustapippuri, inkivääri, kardemumma: Kipakan kuuloinen mausteseos edistää ruuansulatusta. Inkiväärissä on myös runsaasti fenoleja ja sen antioksidanttisuusarvo on erittäin korkea. Kardemumma on talveen sopiva lämmittävä mauste, joka rentouttaa, poistaa väsymystä, hermostuneisuutta ja unettomuutta.
 • Neilikka: Ks. Relax-juoma.


JA KUINKA PALJON

Botanical Infusion -juomajauheet on valmistettu täysin luonnollisista aineista, eikä niissä ole käytetty keinotekoisia maku- tai väriaineita, säilöntäaineita eikä makeuttajia. Hyvä yleissääntö on, että terveet aikuiset voivat käyttää niitä molempia 1-3 annosta päivässä.

INULIINI
Kummassakin Botanical Infusion –juomajauheessa on mukana inuliinia. Inuliini kulkeutuu ihmisen suolistossa sulamattomana paksusuoleen asti, missä se toimii hyödyllisten suolistobakteereiden energialähteenä. Silloin haitallisten bakteerien määrä vähenee, suolen toiminta tehostuu, ja ravintoaineet imeytyvät kunnolla ruoansulatuskanavasta. Monet ovat sitä mieltä, että tämä on yleisen hyvinvoinnin perusta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti