perjantai 6. syyskuuta 2013

Laskettua faktaa ja kauneusjuttuja!


Laskettua faktaa ja kauneusjuttuja:
 
Aika hurjia etuja saa uusi Oriflam edustaja 3.n ensimmäisen aloitusjakson aikana kun tekee 140 euron tilauksen per jakso, summaan tulee vielä edustajalle 25 % alennus  eli 3.n jakson aikana etu on n. 90 euroa. Tuotteita edustaja saa noin 350,00 euron arvosta  + kellon joka on nyt uuden aloittajan kampanja lahjana.

Siis edut yhteensä 3.n jakson aikana:  tuotteita  350,00 eurolla + kello + alennusetu 90,00 euroa,  etu  lähentelee kaikkiaan n. 500,00 euroa,  siis olen tiennyt, että Oriflamella on hyvät  edut, mutta en ole niitä aiemmin laskenut siis huikeeta.

140,00 euron tilaus uudelle edustajalle ei ole kovinkaan haasteellista kun on muutama kaveri, sukulainen ym.. tuttu joilta saa tilauksia. Yleensä tilausten saaminen suhteellisen helposti on yllätys
uudelle edustajalle, koska me naiset ollaan vaan sellaisia, että ihonhoito, meikki ym.. ihanuus vaan on tärkeitä eikä siinä väärässä ole kukaan. Nykynaisen maailmaan kun kuuluu itsestä huolehtiminen ja tunnetut hyvälaatuiset tuotteet on aina haluttuja ja aika suuri paino tuotevalinnassa on hyvä hinta/laatusuhde eikä se ole ollenkaan huono asia. 

Vähän kauneudesta:
Itse olen aina panostanut laatuun eikä se opittu elämäntapa mihinkään häviä, korkeintaan hiotuu vuosien saatossa, olenkin kiitollinen siitä, että olen löytänyt ihonhoidon tärkeyden jo hyvin nuorena joka vaikka itse sanonkin näkyy minun yli 50 vuotiaan naisen kasvoilla hyvin hoidettuna ja suhteellisen rypyttömänä ihona eikä pidä unohtaa vartalon hoitoa, vartalovoiteet on kuuluneet omaan elämään jo kymmeniä vuosia säännöllisesti. 

Olenkin mielenkiinnolla ja ylpeänäkin seurannut omien +20v  tyttöjeni samanlaista intoa niin kasvojen kuin vartalonkin ihonhoidon suhteen, kuorinnat, naamiot ja seerumit on käytössä ja hyvä niin, ihon ikääntymisen ennaltaehkäisy on parasta aloittaa hyvissä ajoin  ja mikä tärkeintä nuoren ihonhoidossa, on ihon puhdistus joka ilta ja siinä onneksi tytöt ei  tingi piiruakaan ja se kyllä näkyy ihossa eikä minun ole tarvinnut siitä  koskaan "paapattaa" ihan se on ollut yhtä luonnollista kuin hampaiden pesu kun sen on kerran oppinut, ennemminkin ihmettelevät nuoria jotka menevät nukkumaan meikeissä heille kun se ei tulis mieleenkään vaikka olis kuinka väsynyt esim. yörientojen jälkeen ja voinkin olla ylpeä, että oppi on mennyt perille, niin usein kun se nuorelta tahtoo jäädä vähän toispuoleiseen asemaan no sanottakoon, että löytyy sitä aikuisistakin siis laiskuutta ihonhoidon suhteen ja kyllähän se kieltämättä näkyy viimeistään ikääntymisen myötä, silmää kun ei voi huijata.

Olenkin tyytyväinen, että olen päässyt mukaan tähän kauneuden maailmaan joka oli jo nuorena haaveissa jolloin suunnittelinkin  kosmetologin opintoja, mutta elämä vei omia polkujaan, kunnes 10 vuotta sitten tuli tämä kauneuden maailma enemmän kuvioihin, ensin harrastuksena ja sittemmin ihan työnä. On hienoa saada tehdä sitä mistä jo nuorena unelmoi ja vielä siitä maksetaan palkkaakin ja vaikka en kosmetologi opintoja käynytkään niin paljon on tullut käytyä viime vuosina erilaisia alaan liittyviä opintoja työn myötä ja olen päässyt oppeja muillekkin jakamaan.


Elämän tarjoamiin mahdollisuuksiin kannattaa aina tarttua rohkeasti kiinni, sitä ei koskaan tiedä mihin se vie, vaikka kohti sitä unelmaa . 

Minä olen nyt unelmien tiellä, kaunista viikonloppua kaikille lukijoilleni ja muistakaa hemmotella itseänne :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti