sunnuntai 4. elokuuta 2013

Suklaata terveellisesti & rentoa energiaa !?

Leppoisaa sunnuntai päivää, huomaa että ollaan elokuussa,  alkaa taas oleen mielessä vaikka mitä suunnitelmia loppuvuodelle.Tänään aamu alkoi tavalliseen tapaan päivän ja elimistön käynnisti LUONNOLLINEN Wellness Natural Balance sarjan SUKLAA SHAKE,  siis kuka aloittaa aamunsa suklaa elämyksellä no meikäläinen.
Siis ensimmäiseksi ennen shake annosta  join lasin vettä jonka säilytän kannussa jääkaapissa ja kantena folio, meillä kun on niin lämmin kylmävesi, laitoin myös shakeen jääkaappi kylmää vettä jolloin siitä tulee kylmää kuin jäätelö NAM NAM moni tekee shaken maitoon, mutta itse tykkään veden kanssa, jotku tekee jogurttiin, viiliin, mehuun, rahkaan lisäksi marjoja, mysliä, hedelmiä ym...mitä mielikuvitus vaan keksii.
Moni joka ei syö aamupalaa on löytänyt shaken aamun avaajaksi. 

Niille joille shake on uusi tuttavuus  tässä pieni pläjäys.

Mitä Natural Balance Shake sisältää?

Natural Balance Shake sisältää huolella valittuja raaka-aineita: herneitä, omega 3:a sisältäviä kananmunia (saadaan pellavansiemenillä ruokituista kanoista), kananmunan albumiinia, heraproteiinia (saadaan maidosta), omenaa, ruusunmarjaa ja punajuuresta saatavia kuituja. Kaikki nämä ovat luonnollisia ruoka-aineita, joista muodostuu ihanteellinen yhdistelmä proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja. Natural Balance Shakessa ei ole transrasvoja eikä muita epäterveellisiä rasvahappoja. Natural Balance Shaken sisältämät hiilihydraatit tulevat pääasiassa omenasta ja ruusunmarjasta. Ne pilkkoutuvat hitaasti, ja niiden vaikutus verensokeriin on tasainen. Omena ja ruusunmarja sisältävät paljon vitamiineja, erityisesti C:tä, joka on tärkeä antioksidantti. Mukana on sekä liukenevaa että liukenematonta kuitua. Kuidulla on positiivinen vaikutus vatsan toimintaan ja sydämen hyvinvointiin. Punertava väri tulee punajuuresta ja makeus sukraloosista, joka on kaloriton makeutusaine.

TÄÄLTÄ pääset tutustumaan shakeen ja muihin Wellness sarjan tuotteisiin paremmin.Aamu jatkuu.... suklaan maku suussa alkoi aamupalan teko päätin pitkästä aikaa tehdä keitettyjä kananmunia leivälle, välttäen paistamisen huonot vaikutteet,  kuvassa vähän  aineksia leipä onkin paahtimessa kuvaa ottaessa. 
 Aah... vihdoinkin syömään aika normi aamupala meikäläiselle, pakko muuten laittaa tuotteet tossa järjestyksessä leivälle, koska kananmuna salaatin päällä on kuin liukumiina. Tulin niin täytten shaken ansiosta, että syönpä appelsiinin myöhemmin välipalaksi ei vaan nyt jaksa enempää.

 Vitamiinit otan aina aamupalan yhteydessä.

Wellness Pack vitamiinipussi  sisältää 2 omega3, antioksidantin ja monivitamiini kivennäis - ja hivenaine tabletin.

 

Vähän tietoa vitamiineista:

 Mikä tekee tuotteesta ainutlaatuisen?

  • Kliinisesti todistettu vaikutus ihon kauneuteen ja elimistön hyvinvointiin. Helppokäyttöinen annospussi!
  • Sisältää korkealuokkaisinta saatavissa olevaa luonnollista astaksantiinia, erityisen tehokasta antioksidanttia, jota saadaan Ruotsin saaristossa kasvavasta merilevästä sekä mustikkauutetta, tärkeää C-vitamiinin, kuidun ja antioksidanttien lähdettä.
 
  • Sisältää naisen tarpeita vastaavan monivitamiinikivennäisaine–valmisteen sekä korkealuokkaista omega 3 -rasvahappoa.
  • Maailman johtavien ruotsalaisten tiedemiesten kehittämä.
  • Ei sisällä eläinperäistä gelatiinia.
  • Ei sisällä geenimanipuloituja aineosia.
  • Valmistettu farmaseuttista GMP-standardia noudattamalla.
Käyttöohjeet:
Wellness Pack Woman sisältää 21 kätevää annospussia. Nauti 1 annospussi päivässä aterian yhteydessä.

 

Woman Pack monivitamiinitabletin sisältö: ( löytyy myös Men Pack vitamiinit miehille)

Sisältää Määrä/tabletti     % päivän saantisuosituksesta
A-vitamiini 800 mcg 100
D-vitamiini 5 mcg 100
E-vitamiini 10 mg 100
B1-vitamiini (thiamine) 1.4 mg 100
B2-vitamiini (riboflavin) 1.6 mg 100
B3-vitamiini (niacin) 18 mg 100
B5-vitamiini (pantothenic acid) 6 mg 100
B6-vitamiini (pyridoxine) 2 mg 100
B9-vitamiini (folic acid) 100 mcg 50
B12-vitamiini (cobalamine) 1 mcg 100
Biotiini 150 mcg 100
C-vitamiini 60 mg 100
Kalsium 175 mg 22
Magnesium 75 mg 25
Jodi 150 mcg 100
Kupari 900 mcg Saantisuositusta ei määritelty
Rauta 14 mg 100
Sinkki 15 mg 100
Seleeni 25 mcg Saantisuositusta ei määritelty
Pussi sisältää Astaksantiini antioksidantti tabletin joka on 500 kertaa vahvempi kuin e-vitamiini,  tässä toiminnasta.

Kuinka astaksantiini toimii?

Astaksantiini on rasvaliukoinen antioksidantti, joka suojaa kudosten solukalvoja hapettavalta stressiltä. Rasvaliukoisuuden ansiosta myös silmät, aivot ja keskushermosto pääsevät nauttimaan astaksantiinin hyödyistä. Tästä johtuen astaksantiini saattaa suojata myös silmä- ja hermoston rappeutumisesta johtuvilta sairauksilta, kuten esimerkiksi glaukooma ja Alzheimerin tauti. Astaksantiinilla on myös muita vaikutuksia kudoksiin. Sen on todettu edistävän lihassolujen kestävyysominaisuuksia tehostamalla lihasten palautumista liikunnan jälkeen. Ihossa sen on dokumentoitu vähentävän valovanhenemista ja lieventävän UVB-säteilyn aiheuttamaa tulehdusta. Astaksantiinilla on osoitettu olevan positiivista vaikutuksia sekä ihmisten että eläinten hedelmällisyyteen sekä refluksioireiden hoitoon ihmisillä. Lisäksi astaksantiini vähentää rasvojen hapettumista plasmassa ja ehkäisee sydän- ja verisuonitauteja.

TÄÄLLÄ Wellness Pack annospussit miehille ja naisilleVähän vielä Omega 3:sta 

Miksi omega 3:n nauttiminen on tärkeää?

Omega 3 -rasvahapot ovat välttämättömiä rasvahappoja. Tämä tarkoittaa, että elimistö ei voi muodostaa niitä itse, vaan niitä on saatava ravinnon mukana. Välttämättömistä rasvahapoista on hyötyä lähes koko elimistölle sydämen hyvinvoinnista hermostoon, silmiin, immuunipuolustukseen, verenkiertoon, lisääntymiseen ja niveliin. Niillä on myös tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia, ja ne saattavat helpottaa esimerkiksi nivelrikon oireita. Eräs välttämättömien rasvahappojen hyötyjä on niiden vaikutus ihon hyvinvointiin ja kauneuteen. Omega 3- rasvahapot ovat solukalvon rakenneosa, ja ne ylläpitävät kalvon kosteuspitoisuutta ja vahvuutta. Ne myös aktivoivat kollageenin ja elastiinin erittymistä ja edistävät ihon nuorekkuutta. Yhdessä A, D ja E-vitamiinien kanssa ne ehkäisevät epäpuhtauksiä, mustapäitä ja tukkeumia myös murrosikäisten ihossa.

TÄÄLLÄ   kysymyksiä ja vastauksia kaikista Wellness tuotteista myös lasten Kids sarjasta. Vastaajana tuotteiden kehittäjä

well_stiegsteen.png

Professori Stig Steen

Lääketieteen tohtori, sydän- ja rintaelinkirurgia, Lundin yliopistollinen keskussairaala.
Stig Steen on yksi Wellness by Oriflame -tuotteiden kehittäjistä. Patentoitu Wellness by Oriflame Natural Balance Shake on Stig Steenin ja Steenin tutkijaryhmän kehittämä koostumus, joka perustuu yli kahdeksan vuotta kestäneeseen perusteelliseen tutkimukseen tuotteesta, sen tehosta ja turvallisuudesta.
Stig Steen on sydän- ja rintaelinkirurgian professori ja eräs maailman johtavista keuhko- ja sydäntransplanttien ja elvytyksen asiantuntijoista. Steenillä on yli 35 vuoden kokemus lääketieteestä. Steen on erikoistunut ravitsemustutkimukseen, ja toimii yhdessä tutkimusryhmänsä kanssa Igelösa Nutrition Centerissä Etelä-Ruotsissa. Steenin tiimi ymmärtää perusteellisesti, mitä elimistö tarvitsee voidakseen toimia optimaalisesti terveenä sekä sairauden ja toipumisen aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti