torstai 4. heinäkuuta 2013

Pigmenttiläikille loppu!!

Pigmenttiläikille loppu!!

Laitanpas nyt juttua niin monelle tutusta vaivasta eli pigmenttiläikistä ja niiden ennaltaehkäisystä ( maksalaikät).

Tummat läiskät

Tummat läiskät syntyvät ihoon yleensä hormonien ja valon yhteisvaikutuksesta. Kaikille niitä ei tule (onnea vaan!) mutta useimmille kyllä. Varsinkin, jos käytössäsi on e-pillerit tai muut hormonivalmisteet, olet raskaana tai imetät, ole varuillasi.
> Tee näin | Käytä aina korkeita suojakertoimia, joissa on vähintään suojakerroin 15. Suojaudu SPF-päivävoiteella, vaikka et edes varsinaisesti ottaisi aurinkoa. Myös C-vitamiinia sisältävät SPF-voiteet ovat mainioita, sillä C-vitamiinin on todettu rauhoittavan pigmentin liikamuodostusta. Syö C-vitamiinia myös sisäisesti.

Hyödynnä pigmenttiläiskien hoitoon tarkoitettuja erikoistuotteita, jotka vaikuttavat suoraan ihon väriaineen muodostumiseen. Vaikutus ei ole nopea ja dramaattinen, sillä jo ihon uudistuminen kestää 30 päivää, mutta säännöllisessä käytössä saadaan ilahduttavia tuloksia.

Kuori iho kevyesti vaikka joka päivä. Paitsi että ihon pinnallinen väri kirkastuu, niin myös melaniinia muodostuu silloin tutkitusti tasaisemmin. Käytä myös aurinkolaseja, sillä pigmenttiä muodostava tyrosinaasi-entsyymi aktivoituu myös silmien välityksellä.


Omat kokemukset

Itselleni läikät tulivat ekan kerran esikoista odottaessa katosivat kuitenkin raskauden jälkeen, kunnes tulivat taas toisen raskauden yhteydessä uudelleen eivätkä sitten lähteneetkään pois vaan lisääntyivät vuosi vuodelta, joten posket olivat todella ikävän näköiset,  meikkivoide oli kovassa käytössä kesät ja talvet,  kunnes löysin Oriflamelta tuotteen jolla sain läikät pois talven aikana 3:lla kuukauden mittaisella kuurilla ja ovat sen jälkeen pysyneet pois, kerkesin sitä ennen kokeilla Arbutinin, ihotautilääkärin reseptin ym.. vaalentavia voiteita. 

Käytän nykyään ihoa vaalentavia Timantti sarjan tuotteita sekä nyt kesällä  Bioclinicin  korkea suojakertoimista SPF 45 päivävoidetta. Aloitan aurinkosuojan käytön jo tammi - helmikuussa jolloin aurinko alkaa näyttäytymään ja lumen heijastuksen vuoksi säteily on voimakasta.


Alla hyviä voiteita ongelmaan:
 
Diamonds Cellular Anti-ageing Cream

Runsaan täyteläinen luksusvoide tyydyttää kaikki aikuisen ihon tarpeet. Voiteen sisältämä Diamond Elixir™ häivyttää iholta värin epätasaisuuden ja sameuden. Eternal Beauty Complex -yhdiste aktivoi ihosoluja. Hohtopigmentit antavat iholle välittömästi kirkkautta. Sopii kaikille ihotyypeille päivä- ja/tai yövoiteeksi. 
50 ml.
Tilausnumero 13659 37.90€ ( 54,00)
 

Bioclinic Active Defence Shield Day SPF 45 -päivävoideKaksivaikutteinen emulsiovoide ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista. Patentoitu ihoa vaalentava tekniikka häivyttää pigmenttiläiskiä ja kirkastaa ihon väriä. Suojakerroin 45 suojaa auringon aiheuttamilta pigmenttiläiskiltä. Käytä päivävoiteena tai aurinkovoiteena. 30 ml.
Tilausnumero 24882 52,00€

Oasis Fresh DawnDay Fluid SPF 35 Hyvin imeytyvä, ohut kasvoemulsio
sisältää suojakertoimen 35, joka suojaa ihoa haitallisilta UVA/UVB-
säteiltä. Sopii kaikille ihotyypeille.
Myynnissä jaksot 8-9/2013.
Til.nro 423134  13,90 ( 19.90)
 
 
 

Läikkien poistoon erittäin hyvä tuote, joka on saanut paljon kiitosta tehostaan on Optimals sarjan Even out päivä- ja yövoide.

Optimals Even Out Day Cream SPF20

Pigmenttiläiskiä ennaltaehkäisevä päivävoide SK 20


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti