keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Haluatko ihanat tuotteet ja/tai tämän upean Demi Moore laukku setin !!



Tee TÄNÄÄN  maanantaina 11.2  tilaus ja hanki itsellesi alla olevat ihanat tuotteet, kts ohjeet Tässä tuotteet ja kampanja PDF tiedostona tarkemmin

Lisää etuja  

Saat lisäksi Nomination rannekorun!

Tilaamaan pääset täältä 





Swedish Spa tuotesetti 

Aromaattisen ja lämpimän kuorintavoiteen suola ja mantelinkuorirakeet pehmittävät ja tasoittavat vartalon ihoa. Inkivääriöljy jäntevöittää, Hydracare+ pehmittää, manteliöljy hoitaa ja E-vitamiini suojaa ihoa. 150  ml.



 Monikäyttöinen hoitoöljy sisältää Hydracare+ -uutetta, antioksidantteja, jäntevöittävää inkivääriöljyä, ravitsevaa kookosöljyä, E-vitamiinia ja manteliöljyä. Hierontaan, ihon kosteuttamiseen, kylpyöljyksi kuivalle ja hilseilevälle vartalon iholle. Kokeile myös öljyhoidoksi kuiville hiuksille ennen shampoopesua. 150  ml.

 Täyteläinen yöhoitovoide käsille ja kynsinauhoille. Hydracare+ kosteuttaa, inkivääriöljy ravitsee ja vitamiinipitoinen manteliöljy pehmittää käsiäsi yön aikana. Pitkäkestoista, lämmintuoksuista hoitavuutta. 75  ml.






















Haluatko tämän upean Demi Moore laukkusetin! Tule mukaan ja kerää tiimi ja suorita kavereiden kanssa aloitusohjelma niin saat laukkusetin. Toimi pian.

Ota yhteys autan sinua, mervi.virvel@gmail.com

Tässä laukut



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti