lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannuspäivän energia pommi!

Aloita päiväsi tarmolla oikealla luonnontuotteella.
Nyt otin aamun avaajaksi suklaa shaken ja juhannus on reilassa ei tietoakaan valvotusta yöstä, lue miksi shake on hyvä, alimmaisena myös mielenkiintoisia  koko perheen Shake käyttökokemuksia ja huikeita laihtumisia jotka kannattaa lukea.

 

Aloita päiväsi energisesti ja laita elimistön toiminnat liikkeelle.

 

Natural Balance Shake on hyvä koska:


1. Puhtaita, luonnollisia raaka-aineita täydellisessä suhteessa

Natural Balance Shaken hiilihydraatit tulevat herneestä, omenasta, kananmunasta, maidosta, ruusunmarjasta ja sokerijuurikkaasta. Yksi annos Shakea sisältää 7,5 grammaa proteiinia, mikä on noin 15 prosenttia useimpien naisten päivittäisestä proteiinintarpeesta. Annoksen kalorimäärä on kuitenkin vain noin kolme prosenttia naisen kaloritarpeesta! Shake sisältää paljon terveellisiä omega 3 –rasvahappoja, ja sen hiilihydraatit sisältävät paljon kuitua ja pilkkoutuvat hitaasti.

2. Kolme hyvää proteiinilähdettä (herne, muna, hera)

http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22138

Kasvisruokaa on kritisoitu siitä, ettei se sisällä riittävästi laadukasta proteiinia. Lihaa on pidetty kasviproteiinia parempana. Nyt tiedetään, että liha sisältää kyllä runsaasti proteiinia, mutta myös terveyden kannalta haitallisia aineosia, kuten kovaa rasvaa. Monipuolinen, riittävästi kaloreita sisältävä ruoka sisältää useimmissa tapauksissa riittävästi proteiinia (50g / päivä) keskivertoihmisen (50-80 kg) proteiinintarpeeseen. Natural Balance Shaken proteiinikoostumus tukee proteiininsantia loistavalla tavalla, sillä sen aminohappokoostumus muistuttaa äidinmaitoa. Natural Balance Shake kehitettiin alunperin vaikeista leikkauksista toipuvien potilaiden helposti hyödynnettäväksi ravinnoksi.

3. Sisältää paljon hyviä omega 3 –rasvahappoja

Vähärasvaisuus ei sinänsä ole tärkeintä. Yhtä tärkeää on, että ruoan sisältämä rasva on niin sanottua hyvää rasvaa, ja että se on saatu korkealuokkaisesta lähteestä. Natural Balance Shaken sisältämät terveelliset omega 3 –rasvahapot saadaan pellavansiemeniä syöneiden kanojen munista. Niiden rasvahappokoostumus on 1:5 omega 3 –rasvahappojen hyväksi.

4. Matala GI-arvo vähentää mielihaluja ja makeannälkää
Kun ruuan glykeeminen indeksi (GI) on alle 55, sanotaan, että sen GI-arvo on matala. Natural Balance Shaken GI-arvo on 28.

GI-luku kertoo, millainen vaikutus hiilihydraattipitoisella ruoka-aineella on verensokeriin. Ruoka-aineilla, jotka sisältävät nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja (esim. valkoista vehnäjauhoa ja sokeria), on korkea GI-luku. Tämä tarkoittaa, että ruoka nostaa veren sokeripitoisuutta nopeasti. Pikaista piristymistä seuraa energiatason romahdus ja tyrmäävä väsymys (alla olevan kuvan sininen käyrä).
Jos ruoka sisältää hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja (esim. kasvikset, vihannekset, kokojyvätuotteet), niiden pilkkoutuminen verensokeriksi vie pitkään, vaikutus verensokeriin on hidas ja GI-luku on alhainen. Näistä ruuista saa tasaista energiaa, jonka turvin jaksaa pitkään (alla olevan kuvan punainan käyrä).
Natural Balance Shake sisältää hitaita, paljon kuitua sisältävää hiilihydraattia, joka saadaan sokerijuurikkaista, ruusunmarjoista ja omenista. Se pitää verensokerin tasaisena, nälän pois ja ajatukset pois ruuasta. Olo on tasaisen jaksava.Glykeeminen indeksi eli GI-luku kertoo, millainen vaikutus ruualla on veren sokeriin eli glukoosiin5. Koostumus on patentoitu, ja se on saatavissa vain Wellness-linjassa
Natural Balance Shake on kehitetty alunperin hyvin ja helposti hyödynnetäväksi terveelliseksi ravinnoksi sydän- ja keuhkoleikkauspotilaille. Se sopii erinomaisesti myös terveille ihmisille. Patentoitu Natural Balance Shake on saatavilla vain Oriflamen Wellness-linjassa.
6. Ei sisällä keinotekoisia makuaromeja
Natural Balance Shaken vanilja, mansikka ja suklaa –maut ovat luonnosta. Pirtelö ei sisällä synteettisiä makuaineita. Tämä näkyy vähän hinnassa, mutta tekee Natural Balance Shakesta myös paremman kuin vastaavat tuotteet markkinoilla.
7. Vaikutus turvalliseen ja pysyvään laihtumiseen on kliinisesti osoitettu


Natural Balance Shake toimii kahdella tavalla:

Laihtumisen ja painonhallinnan avuksi
Useat aloittavat Natural Balance Shaken käytön laihduttamisesta. Kun tavoitepaino on saavutettu, Shake auttaa painonhallinnassa.
  • Natural Balance Shaken matalaglykeeminen koostumus tasapainottaa insuliinin määrää veressä.
  • Kun insuliini on hallinnassa, painonpudotus helpottuu.
  • Tasainen verensokeri hillitsee makeannälkää ja ruokahalua ja pitää ajatukset pois ruoasta.

Lisää energiaa ja jaksamista
  • Natural Balance Shake sopii hyvin valipalaksi, sillä vaikka se on täyttä ravintoa, sen energiatiheys on silti alhainen.
  • Shaken tasainen energia auttaa jaksamaan koko päivän. Kun ottaa pirtelön esimerkiksi iltapäivän valipalaksi, iltapäivän väsymyskohtaus pysyy poissa. Kotimatkalla jaksaa tehdä hyvin kauppareissun tai illalla lähteä liikkumaan.

Käyttöohje


Käyttöohjeet:
Käyttöohje: Sekoita mittalusikallinen (0,45 dl/18 g) Natural Balance Shake –jauhetta 150 ml kylmää vettä ja sekoita tai ravista huolellisesti.Voidaan käyttää korvaamaan osa ateriaa tai terveellisenä välipalana
Lue miten muut sen tekivät siis LAIHTUIVAT


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti