maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kaikilla lapsilla on oikeus hyvään elämään!

On surullista ajatella, kuinka moni lapsi joutuu eroon vanhemmistaan, siksi itse koen tärkeäksi, että voin olla jollakin tapaa tukemassa näiden lasten turvallista elämää.
Maailmassa on paljon apua tarvitsevia lapsia, mutta eihän unohdeta myöskään meitä lähellä olevia Suomalaisia lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat meidän kaikkien tukea ja turvaa.

Ostamalla Oriflamen SOS-lapsikylä tuotepaketin olet mukana tekemässä hyvää.
 Jos haluat kenties myydä tuotesettiä johonkin kohteeseen, saat oriflamelta 25 % alennuksen tuotteista ja samalla annat tukesi hyväntekeväisyyteen. Laita meili, otan yhteyttä. mervi.virvel@gmail.com


Tue kotimaan työtä

Suomessa yli 17 000 lasta ei voi asua omassa kodissaan.
Lisäksi lähes 80 000 lasta tarvitsee muuta lastensuojelun apua ja tukea. SOS-Lapsikylä pyrkii antamaan näille lapsille mahdollisuuden elää mahdollisimman tavallista lapsuutta perheessä ja turvallisessa ympäristössä.Oriflame auttaa lapsia ja nuoria yhdessä tänä vuonna 50 vuotta täyttävän SOS-Lapsikylän kanssa.

Juhlavuonna apua tarvitsevien lasten ja perheiden määrä on suurempi kuin koskaan lapsikyläyhdistyksen historian aikana. Siksi SOSLapsikylä avaa juhlavuonna uusia sijaiskoteja sekä antaa erityistä tukea perheill...e ja nuorille.

Osta hyväntekeväisyyssetti 7,90€ ja auta SOSLapsikylää! Jokaisesta setistä lahjoitetaan 1€ lyhentämättömänä SOS-Lapsikylälle.

Raikas setti sisältää:

• jojoba & mango -roll-on deon (50 ml)
• jojoba & mango -käsivoiteen (75 ml)
• jojoba & mango -suihkugeelin (250 ml)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti