torstai 20. helmikuuta 2014

UUSINTA UUTTA Ecollagen kantasolutuotteet!!

Nyt on korkea aika hoitaa talven kuivattama iho kuntoon vastaanottamaan kevään ensimmäiset auringon säteet.

Päivittäisten voiteiden lisäksi aikuinen iho tarvitsee erityisihonhoitoa, johon tämä uusi seerumi on mitä parhain valinta, seerumissa on suuri määrä aktiiviaineita ja kollageenia, aktiiviaineet antavat tarpeellista lisätehoa ikääntyvälle iholle. Ihon ikääntyminen ei tarkoita iäkästä ihmistä vaan ihon ikääntyminen alkaa 25 vuotiaana, ja kollageenin tuotanto vähenee merkittävästi 35 vuotiaana joten kollageenin tuotantoa lisäävät tuotteet ovat erittäin tervetulleita.
Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja ja tärkeitä solun ulkoisen aineen rakenneosia, jotka antavat tukea ja lujuutta kudoksille, kollageenin väheneminen aiheuttaa ihon veltostumista.

Oriflame on lanseerannut uudet Ecollagen kantasolutuotteet.Rypyt ovat selvä merkki kollageenin vähäisyydestä. Kasvien kantasolu-uutetta sisältävä uusi Ecollagen aktivoi ajan myötä kollageenin tuotantoa, estää kollageenisäikeiden rappeutumista ja silottaa ryppyjä sisältäpäin. Parannettu, kevyempi ja parabeeniton voidekoostumus.

Uusimpana sarjaan saatiin  Ecollagen Wrinkle Correcting and Lifting Serum, aivan ihana tuote joka on yksi omista uusista suosikeista, imeytyy nopeasti ja tekee ihon pehmeäksi ja joustavaksi, tuoksu on erittäin raikas ja miellyttävä.

 TUPLATEHO ryppyjä ja veltostumista vastaan

UUSI Ecollagen Serum on todellinen superseerumi. Tuplatehoinen uutuus ehkäisee/ korjaa sekä ryppyjä että ihon veltostumista.  
Kasvin kantasolu-uutteen on todistettu auttavan kollageenin tuotannon aktivoimisessa.
Powerlift-tekniikan tehokas peptide stimuloi elastiinin tuotantoa ja ehkäisee näin ihon veltostumista.
Tulokset:

  • Seerumi silottaa ihoa aktivoimalla kollageenin tuotantoa jopa 200% (kasvin kantasolu-uute, in vitro –testi)
Samalla se kohottaa ihoa aktivoimalla elastiinin tuotantoa jopa 300%  (in vitro -testi)
Levitä iholle aamuisin ja iltaisin ennen päivä- ja yövoidetta.   

 

 PÄIVÄ - JA YÖVOIDE

LINJAN PÄÄPOINTIT

Kenelle: Kaikille ihotyypeille + 35 v. päivä- ja yövoide.
Aktiiviaineet: Pro-Collagen Peptide: Solanaceae (peruna) -heimon kasvin kantasolun soluväliaineesta (soluseinämästä) uutettu johdannainen, joka on sekoitus tripeptidejä ja sokereita.

Tuotteet:
Wrinkle Correcting Day Cream spf 15
Juonteita silottava päivävoide on uuden sukupolven ihonhoitoa. Tehostettuna kasvin kantasolu-uutteella ja suojakertoimella 15, päivävoide auttaa silottamaan ryppyjä sisältäpäin ja ehkäisee uusien ryppyjen muodostumista. Uusi, kevyempi koostumus sulautuu ihoosi. Parabeeniton.

Wrinkle Correcting Night Cream -yövoide silottaa nukkuessasi ryppyjä sisältäpäin. Kasvin kantasolu-uutteella tehostettu yövoide täyttää ja silottaa ryppyjä sisältäpäin sekä ehkäisee uusien ryppyjen muodostumista. Täyteläinen, silkkinen koostumus imeytyy ihoon nopeasti. Parabeeniton.
Sarjaan kuulu myös silmänympärysvoide sekä yöseerumi.Silmänympärysvoide roll-on annostelijalla


Tehokas, mutta kevyt silmänympärysvoide sisältää juonteita silottavaa kasvikantasoluuutetta. Hierova roll-on pienentää silmäpusseja ja häivyttää tummia silmänalusia. Rentouttava ja viilentävä vaikutus. Hajustamaton ja parabeeniton. 15  ml.Kasvoseerumi yöksi


Kasvin kantasolu-uutetta ja hydroksihappoja sisältävä kasvojen tehoseerumi silottaa ryppyjä ja parantaa ihon kuntoa, tasoittaa ihon väriä, kirkastaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Levitä kasvoille ja kaulalle iltaisin ennen Ecollagen yövoidetta. 30  ml.
 

 

 

 

 

 

MIKÄ ON KANTASOLU?

Biologian mukaan kantasolut ovat erikoistuneita soluja, joilla on kyky uusia ja parantaa mitä tahansa kehon soluja. Iho uusiutuu jatkuvasti ja kantasolujen tehtävänä on tuottaa uusia ihosoluja. Mikäli ihosoluja ei synny riittävästi iho ohenee ja veltostuu ajan myötä. Kantasolujen toiminta voi häiriintyä esim. ikääntymisen, sairauden, muiden ulkoisten tekijöiden tai säteilyn johdosta. Myös hormonaaliset tekijät voivat vaikuttaa kantasolujen toimintaan. Syntyy ryppyjä tai ihon ongelmia kuten couperosaa, ihon kuivumista ja ihon veltostumista. Vanhenemisilmiöiden estämiseksi kantasoluja tulisi voida ”herättää” ja niiden toimintaa optimoida.
Kosmetiikassa käytetään kasviperäisiä kantasolu-uutteita. Kantasolut ovat kasvien monikykyisiä soluja ja antavat elämän muille kasvisoluille. Loputtomasti uusiutuvina ne kykenevät suojaamaan ja edistämään ihon kollageenin muodostumista. Uutteet saadaan puhtailla bioteknisillä menetelmillä kasvien kasvusolukosta. Käytettyjä kantasolu-uutteita ovat mm. perunan, omenan, viinirypäleen, lakan ja alppiruusun uutteet.
Nyt on korukaupassani alennuksella paljon koruja Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti